Maestro: To γκέι φιλί που μοίρασε εγκεφαλικά στο «συντηρητικό κοινό» και οι ύμνοι στον Γιάννη Τσορτέκη

maestro-to-γκέι-φιλί-που-μοίρασε-εγκεφαλικά-στ-1569020

Με ανυπομονησία περίμενε το τηλεοπτικό κοινό το νέο επεισόδιο της σειράς του Mega «Maestro»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απέδειξε για ακόμη μία φορά γιατί εν τέλει, το αριστούργημα που λέγεται «Maestro», κατάφερε να γίνει η πρώτη ελληνική σειρά που θα προβληθεί μέσα από την Streaming πλατφόρμα του Netflix.

Ένα από τα highlights του 5ου επεισοδίου της σειράς ήταν το flashback με την ερωτική σκηνή μεταξύ Αντώνη και Σπύρου στο δάσος, δύο βασανισμένων παιδιών από τις οικογένειές τους ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

Η σκηνή ξύπνησε μνήμες από to «Κλείσε τα μάτια» στα social media με το πρώτο γκέι φιλί πρωταγωνιστών σε ελληνική σειρά αλλά και αποθεώθηκε για τα μηνύματα που περνά στη συντηρητική ομολογουμένως ελληνική κοινωνία.

Παράλληλα, εξαιρετικές ερμηνείες χάρισε και ο Γιάννης Τσορτέκης, ως Χαράλαμπος δείχνοντας για ακόμη μία φορά πως φέτος, τηλεοπτικά τουλάχιστον, είναι η χρονιά του.

Τόσο στο «Maestro» όσο και στο «Αυτή η Νύχτα Μένει» του Alpha δίνει… ρέστα με τις ερμηνείες του.

Για λίγα λεπτά και χάρη στο σκηνοθετικό τρικ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη νομίζαμε ότι ο Χαράλαμπος έπαθε μετάλλαξη αφού άρχισε να μιλάει σαν καλόκαρδος πατέρας στον γιο του, μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του. Έδειξε μάλιστα να δέχεται και τον σεξουαλικό προσαναταλισμό του γιου του…

Αλλά φυσικά όλα αυτά ήταν ένα ψέμα.

Ήταν η προσδοκία ενάντια στην πραγματικότητα που ήρθε στιγμές αργότερα με τον Χαράλαμπο σε κρεσέντο οργής να πιέζει τον Σπύρο και να τον πατροτρύνει να υιοθετήσει το προφίλ του σκληρού αρσενικού με τις πολλές κατακτήσεις…

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook