Mad Clip: Εμφανίστηκε ο οδηγός του Audi R8 – Δεν επιβεβαιώνονται τα περί κόντρας – Το βίντεο ντοκουμέντο πριν την πρόσκρουση

mad-clip-εμφανίστηκε-ο-οδηγός-του-audi-r8-δεν-επιβ-1276726

Παρουσιάστηκε οικειοθελώς στην Αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης, ο οδηγός του λευκού AUDI R8 που αναζητούσαν οι Αρχές, θεωρώντας ότι σχετίζεται με το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον γνωστό τράπερ Mad clip.

Όπως κατέθεσε ο άνδρας, ήταν στο αυτοκίνητο μέσα με την σύντροφό του και γυρνούσε από νυχτερινή διασκέδαση και όσα είπε στις Αρχές συμπίπτουν με τα στοιχεία που είχαν ήδη οι αστυνομικοί στη διάθεσή τους.

Ο ίδιος είπε ότι δεν συμμετείχε σε κάποια κόντρα και δεν είχε καμία σχέση με το δυστύχημα, φροντίζοντας να κρατήσει «απόσταση ασφαλείας από το άλλο αυτοκίνητο για να μην δημιουργήσω πρόβλημα».

Μετά τα όσα κατέθεσε, αφέθηκε ελεύθερος, αφού ο εισαγγελέας αποδέχθηκε την κατάθεσή του και δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Η μαύρη Porsche που οδηγούσε τα ξημερώματα της Πέμπτης κατέληξε σε μια κολώνα και ένα δέντρο στη Βουλιαγμένη, με τον 34χρονο δημοφιλή καλλιτέχνη να χάνει τη ζωή του.

«Είχα το κίνητρο, καινούριο σπίτι, μια γυναίκα κι αυτοκίνητο», «Γερμανός ο κινητήρας 500 άλογα…», «δεν με νοιάζει τη θα γίνει, έμπα μες τη Lamborghini». Η ταχύτητα και τα πολυτελή αυτοκίνητα αποτελούσαν το σημείο αναφοράς στην μουσική καριέρα του τράπερ Madclip, αλλά όπως φάνηκε και στο θάνατο του.

Για σχεδόν 2 ώρες προσπαθούσαν οι 12 πυροσβέστες που έσπευσαν στη Λεωφόρο Αθηνάς, να απεγκλωβίσουν τον τράπερ μέσα από το αυτοκίνητο που είχε μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Ο 34χρονος οδηγήθηκε χωρίς τις αισθήσεις του αρχικά στο Ασκληπιείο της Βούλας σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και εν συνεχεία στον «Ευαγγελισμό» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

O Madclip βρισκόταν στον γάμο φίλου και συνεργάτη του που είχε σκηνοθετήσει το τελευταίο του video clip. Εκεί μάλιστα τραγούδησε για τελευταία φορά μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. Τα ξημερώματα αποχώρησε από τη γαμήλια δεξίωση με κατεύθυνση το μαγαζί φιλικού του προσώπου.

Στις 02:05 πέρασε το φανάρι που βρίσκεται στην στροφή για τον Λαιμό της Βουλιαγμένης και αμέσως μετά, κινούμενος στην δεξιά λωρίδα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Το πολυτελές αυτοκίνητο (Porsche) του τράπερ φαίνεται ότι είχε αναπτύξει ταχύτητα, που ενδεχομένως ξεπερνούσε τα 150 χλμ. την ώρα, ενώ όπως προκύπτει από την αυτοψία στο σημείο ο 34χρονος επιχείρησε να ανακτήσει τον έλεγχο του πατώντας φρένο για περίπου 80-100 μέτρα πριν το σημείο της πρόσκρουσης.

Το χτύπημα του αυτοκινήτου στην κολώνα φωτισμού έγινε από την πλευρά του οδηγού, κάτι που αποδείχθηκε τελικά μοιραίο.

Οι αρχές συνεχίζουν να διερευνούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος αναμένοντας και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

«Ήμουνα στο δρόμο και έτρεχα, είμαι κοντράκιας μου αρέσει η ταχύτητα», έλεγε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του στο Instagram ο 34χρονος τραπερ τον περασμένο Φεβρουάριο λίγες ώρες μετά την σύλληψη του από την αστυνομία. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, αυτός όμως δεν υπάκουσε και ακολούθησε καταδίωξη, με τον Madclip να παραβιάζει σειρά από κόκκινα φανάρια πριν τελικά ακινητοποιηθεί από τους αστυνομικούς και οδηγηθεί στο Α.Τ. Μοσχάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος καλλιτέχνης τραγουδούσε το περασμένο Σάββατο στον Ωρωπό στο πάρτι που διοργάνωσε ο Νιγηριανός καλλιτεχνικός μάνατζερ που συνελήφθη μαζί με τον ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο με την κατηγορία του ομαδικού βιασμού.

Το βίντεο λίγο πριν την πρόσκρουση:

thetoc.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook