Μάχες στους Δήμους Χανίων και Αποκορώνου την ερχόμενη Κυριακή! Αλλαγή σκυτάλης σε Κίσσαμο, Σφακιά και Γαύδο

μάχες-στους-δήμους-χανίων-και-αποκορώ-867651

Σε δύο δήμους του νομού των Χανίων και ειδικότερα στο δήμο Χανίων και στον δήμο Αποκορώνου, θα χρειαστεί και η δεύτερη Κυριακή για την ανάδειξη δημάρχου, καθώς από την χθεσινή εκλογική διαδικασία, είχαμε δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή στους δήμους Πλατανιά, Κισσάμου, Κανδάνου Σελίνου, Σφακίων και Γαύδου.

Ειδικότερα, στον δήμο Χανίων, μάχη για τον δημαρχιακό θώκο θα δώσουν ο κ. Άρης Παπαδογιάννης και ο κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης που έως τώρα συγκέντρωσαν ποσοστό 26,88% και 19,03% αντίστοιχα.

Στον δήμο Αποκορώνου θα χρειαστεί και η επόμενη Κυριακή για να προκύψει ο νέος δήμαρχος καθώς στον πρώτο γύρο ο κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης συγκέντρωσε ποσοστό 39,51% και θα αντιμετωπίσει τον κ. Σταμάτη Σγουράκη που συγκέντρωσε ποσοστό 30,54%.

Στον δήμο Πλατανιά δήμαρχος εξελέγη από χθες ο κ. Γιάννης Μαλανδράκης με ποσοστό 64, 45% με ενσωματωμένο το 92,42% των ψήφων.

Στον δήμο Κισσάμου, η χθεσινή Κυριακή ανέδειξε νέο δήμαρχο τον κ. Γιώργο Μυλωνάκη με ποσοστό 54,72%. Ο κ. Μυλωνάκης επικράτησε του μέχρι σήμερα δημάρχου κ. Θεόδωρου Σταθάκη που συγκέντρωσε ποσοστό 39,89%.

Στον δήμο Κανδάνου Σελίνου ο κ. Αντώνης Περράκης συγκέντρωσε ποσοστό 83,20 και παραμένει δήμαρχος.

Στο δήμο Σφακίων είχαμε αλλαγή σκυτάλης καθώς ο κ. Μανούσος Χιωτάκης συγκέντρωσε ποσοστό 56,81% και επικράτησε από τον πρώτο γύρο του νυν δημάρχου κ. Γιάννη Ζερβού που συγκέντρωσε ποσοστό 433,19%.

Τέλος και στον δήμο Γαύδου από χθες έχουμε νέα δήμαρχο καθώς η κα Λιλιαν Στεφανάκη είναι δήμαρχος από χθες, καθώς επικράτησε της νυν δημάρχου κας Ευαγγελίας Καλλίνικου.

Η κα Στεφανάκη συγκέντρωσε ποσοστό 50.29%, ενώ η κά Καλλίνικου συγκέντρωσε ποσοστό 28,80%.

Zaranews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook