LPG: Γλυπτική σώματος και Αντιγήρανση προσώπου, τώρα στα Χανιά!

lpg-γλυπτική-σώματος-και-αντιγήρανση-πρ-868740

ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ – Lipomassage by Endermologie

Το LPG, ο παγκόσμιος ηγέτης στην κυτταρική διέγερση μέσω των συστημάτων Cellu M6 δημιούργησε για εσάς τη θεραπεία σώματος Lipomassage.

⦁ Σμιλεύει τη σιλουέτα

⦁ Λειαίνει την κυτταρίτιδα

⦁ Συσφίγγει το δέρμα

⦁ Αδυνατίζει τα λιποκύτταρα

Αυτή η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνική αδυνατίσματος επανα-ενεργοποιεί τη διαδικασία απελευθέρωσης του λίπους (λιπόλυση) για την εξάλειψη του τοπικού πάχους και των ατελειών.
Η μηχανική διέγερση των κεφαλών Roll της LPG προκαλεί εν τω βάθει βιολογικές αντιδράσεις: επαναδραστηριοποίηση της διαδικασίας απελευθέρωσης του λίπους και παραγωγής ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.
Αποτελέσματα: Πιο σμιλευμένη σιλουέτα και πιο σφριγηλό και λείο δέρμα με απολύτως φυσικό τρόπο και πραγματικά ορατή διαφορά!!!Το δικό σας Lipomassage Πρόγραμμα

Μετά από μία εξατομικευμένη αξιολόγηση του σώματός σας και μία διεξοδική συζήτηση μαζί σας για το τι ακριβώς επιδιώκετε, θα σας συστηθεί ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα θεραπείας, σχεδιασμένο αποκλειστικά για εσάς και τις ανάγκες σας. Αυτή η 100% φυσική τεχνική λιπογλυπτικής είναι απολύτως ανώδυνη και αποτελεσματική.

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ – Endermolift by Endermologie

Εκτός από το σώμα, το LPG κάνει θαύματα και στο πρόσωπο, με την εντυπωσιακά αποτελεσματική θεραπεία Endermolift.

⦁ Συσφίγγει το περίγραμμα

⦁ Αναζωογονεί αμέσως την όψη του προσώπου

⦁ Λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες εκ των έσω

Αυτή η αποκλειστική τεχνική αντιγήρανσης της LPG αναπυκνώνει σε βάθος το δέρμα, σβήνοντας έτσι τα σημάδια του γήρατος.Οι κεφαλές Lift της LPG διοχετεύουν μικρο-παλμούς στην επιφάνεια του δέρματος, προκειμένου να διεγείρουν τα κύτταρα της νεότητας εις βάθος, επανα-ενεργοποιώντας έτσι τη φυσική διαδικασία παραγωγής ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Mια100% φυσική τεχνική είναι απολύτως ανώδυνη και αποτελεσματική.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες LPG (Lipomassage | Endermolift) και ραντεβού επικοινωνήστε με τα Vita plus Χανίων τηλεφωνικά στο 28210 57955

Χανιά | Ηρώων Πολυτεχνείου 37

Τηλ. 28210 57955
www.chania-vitaplus.gr
facebook: Vitaplus – Χανιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook