«Λουκέτο» στο μπάσκετ μέχρι τις 15 Ιανουαρίου

λουκέτο-στο-μπάσκετ-μέχρι-τις-15-ιανου-1350186

Μετά την ολοκλήρωση της προγραμματισμένης τηλεδιάσκεψης της ΕΟΚ με τις ομάδες, αποφασίστηκε να σταματήσει την αγωνιστική δράση των πρωταθλημάτων έως τις 15 Ιανουαρίου λόγω της πανδημίας.

Διακόπτονται τα πρωταθλήματά της ΕΟΚ μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, όπως αποφασίστηκε μετά την σημερινή (3/1) προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη της με τις ομάδες, με τις προπονήσεις, όμως, να συνεχίζονται κανονικά.

Το «λουκέτο» που επιβλήθηκε αφορά τα πρωταθλήματα της στην Α2, Β’ Εθνικής και Γ’ Εθνικής ανδρών, καθώς επίσης στην Α1 και Α2 Γυναικών.

Όσο για τις κατά τόπους Ενώσεις, που βρίσκονται υπό την αιγίδα της ομοσπονδίας, αλλά έχουν το δικαίωμα να πάρουν αποφάσεις, δεν τέθηκε κανένα θέμα διαφωνίας και έτσι δεν θα διεξαχθούν παιχνίδια στα πιο σημαντικά τοπικά πρωταθλήματα (ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΘ, ΕΣΚΑΘ, ΕΚΑΣΚ, κλπ.).

Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι δεν θα διεξαχθούν οι επερχόμενοι αγώνες, με το Σάββατο 22 Ιανουαρίου να ξεκινά ξανά η αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα του ερασιτεχνικού μπάσκετ.

Επίσης πρέπει να αναφερθεί ότι ο ΕΣΑΚΕ είχε γνωστοποιήσει νωρίτερα την αναβολή της 12ης και 13ης αγωνιστικής στην Basket League λόγω του συνεχώς αυξανόμενου αριθμού κρουσμάτων κορονοϊού των ομάδων.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook