Λουκέτο σε μπαρ για παράβαση του ωραρίου – Έπεσαν κορονοπρόστιμα σε όλη την Κρήτη

λουκέτο-σε-μπαρ-για-παράβαση-του-ωραρί-1348172

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας για την διαπίστωση τυχόν παραβάσεων που αφορούν στην καταπολέμηση του κορονοϊού.

Στην Κρήτη η Αστυνομία πραγματοποίησε συνολικά 2.850 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψαν παραβάσεις που αφορούν κυρίως στη μη χρήση της μάσκας.

Στα Χανιά, διαπιστώθηκαν οκτώ παραβάσεις για μη χρήση της μάσκας, έξι σε πεζούς και δυο σε υπαλλήλους εστιατορίων.

Στο Ρέθυμνο, καταγράφηκαν τέσσερις παραβάσεις για μη χρήση της μάσκας σε πεζούς ενώ βαθιά το χέρι στην τσέπη θα βάλει ένας ιδιοκτήτης καφέ μπαρ καθώς παραβίασε το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος. Έτσι, θα αναγκαστεί να πληρώσει πρόστιμο 5.000 ευρώ αλλά και να κρατήσει κλειστό το κατάστημά του για 15 μέρες.

Στο Ηράκλειο, καταγράφηκαν επτά παραβάσεις για μη χρήση της μάσκας σε πεζούς αλλά και δέκα παραβάσεις για κάπνισμα σε τέσσερα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιβλήθηκαν πρόστιμα 100 ευρώ στον κάθε ένα και 500 ευρώ πρόστιμο στους ιδιοκτήτες. Πρόστιμο θα πληρώσουν και 10 υπάλληλοι καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος γιατί γιατί δε φορούσαν μάσκα αλλά και δυο ιδιοκτήτες καταστημάτων γιατί οι υπάλληλοί τους δε φορούσαν την προστατευτική μάσκα.

Στο Λασίθι, πρόστιμο για μη χρήση της μάσκας θα πληρώσουν δυο πεζοί, δυο επιβάτες ΙΧ επιβατηγού, ένας πελάτης γυμναστηρίου και ένας ιδιοκτήτης γυμναστηρίου.

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook