«Letter to you»: Ο Μπρους Σπρίνγκστιν επιστρέφει με νέο άλμπουμ

letter-to-you-ο-μπρους-σπρίνγκστιν-επιστρέφει-1103874

Τί να έκανε άραγε ο Μπρους Σπρίνγκστιν κατά την διάρκεια της καραντίνας; Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έπληττε παρά το γεγονός ότι ήταν κλεισμένος στο σπίτι του στο Νιου Τζέρσεϊ. Είχε επίσης πολύ καλή συντροφιά, τους μουσικούς από την εξαιρετική μπάντα του, την E Street Band. Κλεισμένοι για ώρες, καθημερινά, όλοι μαζί, στο υπερπολυτελές στούντιο του σπιτιού του ηχογράφησαν τα τραγούδια του νέου άλμπουμ του δημοφιλή καλλιτέχνη τα οποία θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε στις 23 Οκτωβρίου οπότε θα κυκλοφορήσει ο δίσκος, με τίτλο «Letter To You».

Αυτό είναι το εξώφυλλο που νέου άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο

Αυτή είναι η 10ή κατά σειρά δισκογραφική δουλειά του «Αφεντικού», όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν οι φανατικοί θαυμαστές και περιλαμβάνει εννέα ολοκαίνουργια τραγούδια, γραμμένα πολύ πρόσφατα από τον ίδιο αλλά και τρία κομμάτια που είχαν γραφτεί την δεκαετία του ’70 αλλά δεν είχαν κυκλοφορήσει ποτέ μέχρι σήμερα.

Ο ίδιος, πάντως, δηλώνει ενθουσιασμένος από το τελικό αποτέλεσμα: «Αγαπώ την συναισθηματική φύση του «Letter To You». Και αγαπώ τον ήχο της E Street Band που παίζει τελείως live στο studio, με έναν τρόπο που δεν έχουμε ξανακάνει ποτέ. Φτιάξαμε τον δίσκο μόνο μέσα σε 5 μέρες και τελικά είναι μία από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ποτέ» εξομολογείται κάνοντας την ανυπομονησία των φαν της μουσικής του ακόμη μεγαλύτερη.

Έτσι κι αλλιώς η κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ του Μπρους Σπρίνγκστιν αποτελεί, από μόνη της, σημαντική είδηση για το διεθνές μουσικό στερέωμα καθώς πρόκειται για έναν από τους μακροβιότερους και πιο δημοφιλείς ροκ σταρ του πλανήτη. Έχοντας διανύσει μια θριαμβευτική μουσική διαδρομή τεσσάρων δεκαετιών, έχει καταγραφεί στη συνείδηση του παγκόσμιου κοινού ως ο κατεξοχήν εκφραστής της καθημερινότητας αλλά και των δυσκολιών της, μέσα από θρυλικούς δίσκους όπως το «Born in the USA» και «Born ro Run», που δεν φοβάται να διακηρύξει δημόσια τις πολιτικές και κοινωνικές του θέσεις.

Οι αμέτρητες sold out περιοδείες του ανά τον κόσμο, οι τεράστιες δισκογραφικές πωλήσεις του που ξεπερνούν τα 120 εκατ. και τα πολυάριθμα βραβεία με τα οποία έχει τιμηθεί κατά καιρούς αποτελούν το επιστέγασμα μιας καριέρας φωτεινής ενός καλλιτέχνη – φαινόμενο από εκείνους τους λίγους που γεννήθηκαν για να γράψουν ιστορία.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook