Λάζος Μαντικός: Ο ρεπόρτερ του Παπαδάκη για το “επεισόδιο” με τη γουρούνα που έγινε viral

λάζος-μαντικός-ο-ρεπόρτερ-του-παπαδάκ-1311003

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής του “Καλημέρα Ελλάδα” του Γιώργου Παπαδάκη, Λάζος Μαντικός, ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για το πιο περίεργο περιστατικό που έχει ζήσει και δεν ήταν άλλο από την επίθεση που δέχτηκε από μια γουρούνα σε απευθείας σύνδεση στην Κινέτα, όπου είχε πάει για να καλύψει τις πλημμύρες.

“Το σκηνικό αυτό παίχτηκε και στο εξωτερικό, στο Channel 5 της Αγγλίας και στο Γερμανικό RTL. Ήταν θεοσκότεινα, είχε μείνει και από ρεύμα η περιοχή λόγω της πλημμύρας, μόλις ανοίγει το φως της κάμερας ακούω ξαφνικά έναν θόρυβο και βλέπω ένα πράγμα με αυτιά που ανεβοκατέβαιναν να έρχεται κατά πάνω μου, ήμασταν στον αέρα” λέει ο Λάζος Μαντικός για το επικό περιστατικό και συνεχίζει: “εγώ δεν αντέδρασα, για κάποιο λόγο δεν έκανα τίποτα, απλά έτρεχα, με πίσω τη γουρούνα που τη λένε Μαρίκα. Της είχε ανέβει η λίμπιντο. Ήθελε να κάνει σεξ. Ήθελε εγώ να την πάω στο αρσενικό, όπως έμαθα εκ των υστέρων από το αφεντικό της. Εγώ ένιωθα τα δόντια της και δεν μπορούσα να κάτσω ήρεμος. Πήγα στο Λονδίνο για να δώσω συνέντευξη για τον “έρωτα” μου με τη γουρούνα”, αλλά δεν μπορούσαμε να την προβάλουμε στον ΑΝΤ1 λόγω των δικαιωμάτων. Ο κάμεραμαν ο φουκαράς είχε ανέβει πάνω στο αυτοκίνητο και τραβούσε ότι μπορούσε” είπε ο Λάζος Μαντικός.

“Στην Αγγλία μίλησα για το περιστατικό, μίλησαν και για άλλα περιστατικά, κράτησε μια ώρα η συνέντευξη. Μιλούσαν κριτές που σχολίαζαν αυτή την κατάσταση, μάλιστα στο RTL έβαλαν έναν ειδικό να σχολιάσει τη συμπεριφορά του ζώου, πήγαν και σε χοιροστάσιο και πήραν συνεντεύξεις” είπε ο Λάζος Μαντικός, ο οποίος αποκάλυψε πως είχε από μικρός το μικρόβιο της δημοσιογραφίας μέσα του, κάτι που δεν άρεσε στον πατέρα του γιατί είχε ενδοιασμούς κατά πόσο θα καταφέρει να επιβιώσει.

Ο Λάζος Μαντικός μόνος του με θάρρος, όπως είπε, ζήτησε από τον Γιώργο Παπαδάκη, αφού του συστήθηκε να κάνει την πρακτική του στην εκπομπή, καθώς είχε τελειώσει τη σχολή του ΑΝΤ1.

Για τέσσερα χρόνια ήταν πίσω από τις κάμερες, ενώ όταν πρωτοπήγε στην εκπομπή όλοι τον θεωρούσαν “βύσμα”.

Το βίντεο που έγινε viral:

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook