Η“Lady G” σε νέες περιπέτειες… Video

ηlady-g-σε-νέες-περιπέτειες-video-56956

Κλιμακώνεται η επικοινωνιακή καταιγίδα στοχευμένων δημόσιων εμφανίσεων της “Lady G” – κατά κόσμον Γιάννας Αγγελοπούλου- καθ΄ υπόδειξη πάντα των ακριβοπληρωμένων, Αμερικανών συμβούλων επικοινωνίας της.

Αφού μετά το international σώου, με αφορμή την (εις την Αγγλικήν) έκδοση του πονήματος της, “My Greek Drama”, είχαμε πριν από μερικές μέρες ακόμη μια βράβευση (κάτι σαν… πληρωμένη καταχώρηση) στις Ηνωμένες Πολιτείες από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνοαμερικανικού Συμβουλίου (AHC) της Καλιφόρνια.

Το βραβείο «Αριστείο 2013» της AHC, επέδωσε στην “Lady G” ο Μάικλ Δουκάκης, ενώ στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Omni (στο κέντρο του Λος Άντζελες) έδωσαν το παρών και κάποια στελέχη της ελληνικής ομογένειας στην Καλιφόρνια.

Είναι προφανές πως βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της προσπάθειας της κυρίας Γιάννας , να επιστρέψει στην κεντρική ελληνική σκηνή.

Αυτή τη φορά βεβαίως ούτε ως (αποτυχούσα) μάνατζερ Ολυμπιακών αγώνων, ούτε ως εκδότρια, που… κατάφερε να κλείσει νύχτα, την πλέον ιστορική εφημερίδα της κεντροδεξιάς τον «Ελεύθερο Τύπο».

Ο στόχος είναι σαφής και καθαρός: Η Γιάννα Αγγελοπούλου επιθυμεί διακαώς να παίξει ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή, και είναι διατεθιμένη να «επενδύσει» πολλά πάνω σε αυτό.

Χρόνο, κόπο και λεφτά…

Μόνο που μάλλον λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο.

Δηλαδή τον Ελληνικό Λαό που έχει μπουχτίσει, από «σωτήρες» και «μεσίες».

Και που ασφαλώς δεν ξεχνά, την εφιαλτική εκτόξευση του Δημόσιου Χρέους και την λεηλασία των εθνικών πόρων, την περίοδο που η Γιάννα Αγγελοπούλου ήταν πρόεδρος του «Αθήνα 2004»…

Πηγή: lykavitos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook