Κύριε Περιφέρειαρχη του Ηρακλείου, Σταύρο Αρναουτάκη…

κύριε-περιφέρειαρχη-του-ηρακλείου-στ-808163

Δριμύα κριτική και «σκληρά λόγια» εναντίον του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, με αφορμή τις κατολισθήσεις στην Εθνική οδό και τον Σταλό, εξαπολύει με επιστολή του αναγνώστης του zarpanews.gr, ενώ αφήνει υπόνοιες και για τοπικισμό.

Η επιστολή αναλυτικά:

«Κύριε Περιφέρειαρχη του Ηρακλείου, Σταύρο Αρναουτάκη

Έλα μια μέρα μαζί μου το πρωί, να σε πάρω από τον Ταυρωνίτη να πάμε την κόρη μου στο σχολείο του Πλατανιά να κάνει δέκα λεπτά για να περάσει τον δρόμο απέναντι, αν δεν την θερίσει κανείς, γιατί ο Πλατανιάς έχει γίνει Γκραν Τορίνο μετά το κλείσιμο της εθνικής.

Έλα να φάμε την κίνηση του Δεκαπενταύγουστου μέσα στη βροχή και τη λάσπη για να κατέβουμε στα Χανιά, να κάνουμε δυο δουλειές.

Έλα να πάμε στη δουλειά, στο χωράφι, τον γιο στα Χανιά για φροντιστήριο, κάθε μέρα, να κοντεύουμε να σκοτωθούμε, να μην ξέρουμε αν είναι ανοιχτός ή κλειστός ο δρόμος, να μην ξέρουμε τι θα συναντήσουμε.

Έλα να κοκινήσουμε από θυμό, να σιχτιρήσουμε, να γκαζώσουμε, να βρίσουμε να τσακωθούμε και να φτάνουμε κάθε μέρα τρέμοντας από τα νεύρα μας, στο σπίτι, στη δουλειά, στο μαγαζί, στο χωράφι.

Είναι ντροπή σας κύριε Περιφερειάρχη να μας αφήνετε έναν μήνα στο έλεος του Θεού, λες και δεν είμαστε άνθρωποι και πολίτες και ψηφοφόροι, λες και δεν ζούμε στην τόσο ανεπτυγμένη Κρήτη που όλα πάνε τόσο καλά.

Εσείς δεν είστε που κάνετε συνέχεια έργα, δρόμους, υποδομές, ταξίδια, προγράμματα; Εσείς δεν είστε που βγαίνετε στα κανάλια και στις φωτογραφίες και καμαρώνετε για το έργο σας;

Εσείς δεν είστε; Ή μήπως σας μπερδεύω γιατί από κοντά δεν σας είδα 34 μέρες τώρα να έρθετε να μας πείτε μια κουβέντα. Ολόκληρο βουνό έπεσε στην Περιφέρειά σας, περιέργεια δεν έχετε να δείτε τι τραβάμε κι εμείς οι χριστιανοί;

Αλλά θα μου πείτε, στον Σταλό βρήκε να πέσει; Ας έπεφτε στο Ηράκλειο, να το ‘χατε φτιάξει σε δυο μέρες.

Κι ο Σταλός ψηφίζει όμως κύριε Περιφερειάρχη, και ο Πλατανιάς και ο Ταυρωνίτης και το Καστέλι. Τα χωριά ψηφίζουν και τα Χανιά ψηφίζουν. Και οι εκλογές πλησιάζουν.

Γιώργος Σταματάκης»

One thought on “Κύριε Περιφέρειαρχη του Ηρακλείου, Σταύρο Αρναουτάκη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook