Κτηματολόγιο στα Χανιά: Παράταση μέχρι σήμερα Κυριακή 23 Οκτωβρίου

κτηματολόγιο-στα-χανιά-παράταση-μέχρ-1545921

Περιθώριο μέχρι την Κυριακή 23 Οκτωβρίου έχουν οι πολίτες για να κλείσουν το ραντεβού τους στα γραφεία κτηματογράφησης για δηλώσεις κτηματολογίου στα Χανιά.

Ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας, Γιάννης Αντωνίου, μιλώντας στο ZARPA RADIO 89,6 και την Φανή Νικηφοράκη,ανακοίνωσε πως λόγω του τεράστιου ενδιαφέροντος που υπάρχει από τον κόσμο, αποφασίστηκε να δοθεί αυτή η παράταση, ώστε να μπορέσουν οι πολίτες να προγραμματίσουν το ραντεβού τους για την υποβολή της δήλωσης με φυσική παρουσία σε επόμενο χρόνο.

«Μέσα σε δύο μέρες έχουν κλειστεί ραντεβού για ποσοστό περίπου 30% των δικαιωμάτων» τόνισε ο κ. Αντωνίου. Σημειώνεται ότι μέχρι προχθες, το ποσοστό κτηματογράφησης έφτανε μόλις το 23%.

Οι δηλώσεις αυτές θα θεωρηθούν εμπρόθεσμες. 

Όπως σημείωσε ήδη έχουν κλειστεί ραντεβού για Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο και Ιανουάριο 2023. «Πρόκειται ουσιαστικά για παράταση 4 μηνών με αυτόν τον τρόπο» τόνισε.

Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για το σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής, το όποιο κλείνει σήμερα.

Ο κ. Αντωνίου χαρακτήρισε ως ημερομηνία σταθμό την 31η Δεκεμβρίου, διευκρινίζοντας ότι τότε θα καθοριστούν με υπουργική απόφαση τα πρόστιμα, τα οποία θα ξεκινούν από 300 ευρώ ανά ακίνητο.

Παράλληλα, κάλεσε τους πολίτες να προγραμματίσουν το ραντεβού τους μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής της ιστοσελίδας ktimahania.gr

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook