Κρήτη | Βρήκαν τρόπο για τσάμπα βενζίνη – Τους έπιασαν στα πράσα να κλέβουν καύσιμα από αυτοκίνητα

κρήτη-βρήκαν-τρόπο-για-τσάμπα-βενζίνη-0

Από την μια οι τιμές των καυσίμων που, δεν σταματούν την ανηφόρα, από την άλλη η… σκοτεινιά στο χώρο στάθμευσης και κάποιοι επιτήδειοι άδραξαν την ευκαιρία να αδειάσουν τα ρεζερβουάρ δύο αυτοκινήτων και να επιχειρήσουν να κάνουν το ίδιο σε ένα ακόμα.

Το περιστατικό έγινε τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη, στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας, του Δήμου Μαλεβιζίου. Έγινε δε αντιληπτό από κάτοικο της περιοχής, από το αυτοκίνητο του οποίου επιχείρησαν οι άγνωστοι δράστες να βγάλουν πετρέλαιο.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του οχήματος το είχε φουλάρει, ωστόσο φαίνεται ότι κάτι συνέβη και οι επιτήδειοι δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν την… μεταφορά! Στο αυτοκίνητο βρέθηκε το λάστιχο να κρέμεται και ένα πλαστικό μπιτόνι, με ποσότητα καυσίμου λίγο πιο κάτω από τη μέση.

Κάτι σταμάτησε τους άγνωστους και δεν πρόλαβαν να…ολοκληρώσουν την κλοπή

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ενημέρωσε την αστυνομία και στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο της σήμανσης, προκειμένου να αναζητήσει τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα και ίχνη των δραστών.

Όπως έγινε γνωστό, στον ίδιο χώρο στάθμευσης, αφαιρέθηκαν τα καύσιμα από δύο ακόμα ΙΧ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχουν αδειάσει το ρεζερβουάρ τουλάχιστον πέντε (!) φορές.

Οι περίοικοι επισημαίνουν ότι, εκτός από το θράσος των δραστών, μεγάλο ρόλο παίζει και το γεγονός πως από τον συγκεκριμένο χώρο απουσιάζει ο φωτισμός!

Όπως λένε, παλαιότερα υπήρχε φως εκεί τις νυχτερινές ώρες, κάτι που όμως δεν συμβαίνει πλέον.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook