Κρήτη | Βρέθηκε ο δικαστικός αντιπρόσωπος που είχαν χαθεί τα ίχνη του – Επικοινώνησε με το Πρωτοδικείο

κρήτη-βρέθηκε-ο-δικαστικός-αντιπρόσω-1696930

Αλαλούμ επικράτησε με ένα εκλογικό τμήμα στο Ηράκλειο καθώς οι υπηρεσίες ανέφεραν ότι ένας δικαστικός αντιπρόσωπος… έχει χαθεί (δείτε ΕΔΩ)

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δικαστικός αντιπρόσωπος επικοινώνησε με το Πρωτοδικείο και μεταβαίνει για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Ο ίδιος, υποστήριξε ότι είχε στείλει τηλεγράφημα ενώ οι υπηρεσίες αναφέρουν ότι δεν είχαν λάβει κάτι.

Υπενθυμίζεται πως για τον δικαστικό αντιπρόσωπο που αγνοούνταν είχαν κινητοποιηθεί το Πρωτοδικείο και ο Δήμος Ηρακλείου, ενώ η κ. Μαρία Ραπτάκη από την Περιφέρεια Κρήτης ανέφερε ότι είχαν ενεργοποιηθεί όλα τα διαθέσιμα μέσα για τον εντοπισμό του. Όπως διευκρίνισε η ίδια, ο συγκεκριμένος δικαστικός αντιπρόσωπος εκτελούσε κανονικά τα καθήκοντά του, και ενημέρωνε την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.

Ωστόσο, ακόμα, δεν υπάρχει αποτέλεσμα από ένα εκλογικό τμήμα στη Βιάννο.

Το τμήμα που, επίσης, εκκρεμεί στο Ηράκλειο είναι το 198ο, στο 13ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου, στην οδό Κανάρη 40, στον Κατσαμπά.

Η κ. Μαρία Ραπτάκη, από την Περιφέρεια Κρήτης, αναφέρει πως όλες οι υπόλοιπες περιφερειακές ενότητες της Κρήτης έχουν ενσωματωθεί στο 100%.

Το πρωί της Δευτέρας, το Πρωτοδικείο Ηρακλείου είναι σε εγρήγορση.

Συνολικά, έχουν συγκροτηθεί 20 συνεργεία για τον έλεγχο των σάκων και ισάριθμα για την καταχώρηση των σταυρών.

Eκκρεμούν 10 σάκοι.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook