Κρήτη | Βίντεο-ντοκουμέντο από το πλοίο με τα ναρκωτικά

κρήτη-βίντεο-ντοκουμέντο-από-το-πλοίο-783840

Η υπόθεση εντοπισμού 6 τόνων κάνναβης σε μορφή σοκολάτας καθώς και ο εντοπισμός εκατομμυρίων ναρκωτικών χαπιών παρουσιάστηκε σήμερα στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος στον Πειραιά.

Δείτε το βίντεο του ΛΣ με τα ναρκωτικά στο πλοίο:

Ο διευθυντής Ασφάλειας και Αστυνόμευσης του Λιμενικού Σώματος Ιωάννης Αργυρίου κατά τη σημερινή παρουσίαση της υπόθεσης τόνισε ότι το συγκεκριμένο φορτίο των ναρκωτικών ουσιών μπορεί να είχε προορισμό τη Λιβύη ωστόσο τόνισε ότι ένα μέρος από αυτό θα κατέληγε τμηματικά σε ευρωπαϊκές χώρες.

Δήλωσε ότι η αποκάλυψη του φορτίου των ναρκωτικών που περιείχε και χάπια captagon -τη μεγαλύτερη ποσότητα από αυτά που έχει βρεθεί έως σήμερα- οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην εμμονή των στελεχών του Λιμενικού Σώματος οι οποίοι συμμετείχαν στη συγκεκριμένη επιχείρηση.

«Μη ξεχνάμε», τόνισε ο κ. Αργυρίου, ότι «τα συγκεκριμένα εμπορευματοκιβώτια ήταν φορτωμένα με διάφορα προϊόντα, από παπούτσια, σοκολάτες και απορρυπαντικά μέχρι ό,τι μπορεί να φανταστεί ο οποιοσδήποτε». «Αυτά τα προϊόντα για να ξεφορτωθούν από τα εμπορευματοκιβώτια 40 μέτρων χρειάστηκαν μέρες και φανταστείτε να έχουν ξεφορτωθεί όλα τα φορτία έξω να έχουν ανοιχθεί και να μη βρούμε τίποτα. Γι’ αυτό τονίζω» προσέθεσε ο υποναύαρχος του Λιμενικού, «αυτή η επιτυχία οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στα στελέχη του Λιμενικού που πείστηκαν από την πρώτη στιγμή ότι στο συγκεκριμένο πλοίο κάτι ύποπτο συμβαίνει».

Πηγή: ekriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook