Κρήτη | Του έκαψαν το αυτοκίνητο για δεύτερη φορά – Τι «μαρτύρησε» τον εμπρησμό

κρήτη-του-έκαψαν-το-αυτοκίνητο-για-δεύ-1399348

Για δεύτερη φορά γίνεται στόχος εμπρηστών ο επικεφαλής δημοτικής παράταξης στο δήμο Χερσονήσου και ερευνητής του ΙΤΕ Μανόλης Διαμαντάκης. Πρόκειται για την εμπρηστική ενέργεια και αφορά στην καταστροφή των δύο οχημάτων που ήταν σταθμευμένα στις Αρχάνες.

Ο κ. Διαμαντάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στο σπίτι επέστρεψα γύρω στις 11.45 το βράδυ της Κυριακής. Έπεσα για ύπνο γύρω στις 12.30 μ.μ και πέντε λεπτά μετά είδα από το παράθυρο φλόγες. Καίγονταν τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιώ εγώ και η κόρη μου και τα οποία ήταν σταθμευμένα απέναντι από το σπίτι, στο σημείο όπου πάντα τα σταθμεύουμε».

Σύμφωνα με τις επισημάνσεις του ίδιου, στόχος ήταν και τα δύο οχήματα, καθώς η φωτιά εκδηλώθηκε και στα δύο ταυτόχρονα. Ο κ. Διαμαντάκης όταν κατέβηκε για να πάει να σβήσει τη φωτιά, κάτι που έκανε με τη χρήση λάστιχου, είδε στον ουρανό του οχήματος που χρησιμοποιούσε η κόρη του ένα μπιτόνι και στουπιά που καίγονταν. «Δεν ήταν το ένα αυτοκίνητο ο στόχος ώστε η φωτιά να επεκταθεί και στο άλλο. Και τα δύο «έβαλαν στο μάτι» οι εμπρηστές. Τελικώς τα έσβησα, αν και έφτασε και όχημα της πυροσβεστικής που με βοήθησε προς το τέλος».

Ερωτηθείς σχετικά ο ίδιος ανέφερε ότι δεν έχει διαφορές με κανένα και δεν μπορεί να κάνει καμία σκέψη, καμία υπόθεση για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την εμπρηστική ενέργεια. Σημειώνεται ότι το όχημα που χρησιμοποιούσε ο ερευνητής του ΙΤΕ είναι ένα Ρενό Μεγκάν, ενώ εκείνο της κόρης του ένα Τουγιότα Γιάρις.

Επίσης, τονίζεται ότι το βράδυ της 29ης Μάϊου του 2021, άγνωστοι είχαν κάψει και πάλι το όχημα του, ένα Ι.Χ μάρκας Honda.

creta24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook