Κρήτη | Το γλέντι με το κομπρεσέρ και η… προίκα της νύφης

κρήτη-το-γλέντι-με-το-κομπρεσέρ-και-η-1306976

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες από γαμήλιο γλέντι στα Μάλια, όπου έσπασαν τα πλακάκια με κομπρεσέρ.

Βεβαίως το ξενοδοχείο όπου γινόταν το γλέντι και η πίστα που έσπασε με κομπρεσέρ είναι… προίκα της νύφης! Ωστόσο, οι εικόνες μάλλον είναι παρακμιακές και δεν είναι τιμητικές για την ίδια την Κρήτη, που πολλές φορές έχει αμαυρωθεί από ακραίες συμπεριφορές, ενώ παραπέμπουν στην ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Όλα είναι δρόμος» με τη γνωστή ατάκα του Γιώργου Αρμένη «Ριχ’ το, Ηλία! Ηλία, ριχ’ το»! Βεβαίως τον λογαριασμό για να ξαναφτιαχτεί το πλακόστρωτο μάλλον τον χρεώνουν σε εκείνον που το έσπασε και δε θα τον πληρώσει η νύφη, αν και δικό της το ξενοδοχείο!

Ο γαμπρός σε τηλεοπτική του συνέντευξη ανέφερε: «Με φωνάξανε να χορέψω και μου είχαν φέρει κομπρεσέρ. Φίλος μας ήταν. Περνούσαμε πολύ όμορφα και κάποια στιγμή μού λέει το παιδί με το κομπρεσέρ: «Έλα να χορέψεις». Και πήγα στην πίστα και μόλις πήγα έφερε το κομπρεσέρ και έσπαγε τις πλάκες».

Ο γάμος του ζευγαριού ήταν πολιτικός και έγινε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής. Λίγες ώρες μετά οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι τους έδωσαν ραντεβού στο ξενοδοχείο της νύφης, στα Μάλια, όπου τα πράγματα ξέφυγαν…

«Η νύφη ήταν μαθημένη γιατί το σόι μας και το δικό της σμίξανε και ήταν ο ένας χειρότερος από τον άλλον. Κράτησε τρία λεπτά, σπάσανε ό,τι σπάσανε και μετά το γλέντι συνεχίστηκε κανονικά», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Όπως τόνισε ο καλλιτέχνης, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε κομπρεσέρ σε γαμήλιο γλέντι. «Τους… απειλούσε όλο τον καιρό “στον γάμο θα δεις τι θα σου κάνω, θα μπω με το κομπρεσέρ, όχι φοβάσαι, όχι θα μπω”… Συνειδητοποιούμε ότι έχουν αρχίσει και σπάνε το ξενοδοχείο της νύφης», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

«Την άλλη μέρα το πρωί ήρθε ένα φορτηγάκι και φόρτωσε όλα τα μπάζα που ήταν σωρός. Δεν υπήρχε πιάτο την άλλη μέρα να φάμε. Δεν υπήρχαν γλάστρες. Ήταν πολύ, ό,τι μπορούσαν να σπάσουν, το σπάσανε», τόνισε ο γαμπρός. «Ήτανε μεσημεριανός ο γάμος. Αρχίσαμε από τις 2 η ώρα και 12 η ώρα μάς σταμάτησε η Αστυνομία», σημείωσε ο τραγουδιστής, τονίζοντας πως «ήτανε απίστευτη βραδιά. Υπήρχε πολύ κέφι».

 

neakriti.gr

One thought on “Κρήτη | Το γλέντι με το κομπρεσέρ και η… προίκα της νύφης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook