Κρήτη | Τα χρήματα έγιναν «φύλλο και φτερό» – Πώς κατάφεραν να τους αποσπάσουν σχεδόν 9.000 ευρώ

Δύο ακόμα περιπτώσεις απάτης για αγορά αυτοκινήτου καταγράφηκαν τα τελευταία 24ωρα στην Κρήτη, με το συνολικό ποσό να ξεπερνά τα 8.500 ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, θύματα και των δύο περιπτώσεων έπεσαν δύο γυναίκες από το Ηράκλειο, που ήθελαν να αγοράσουν αυτοκίνητο.

Η πρώτη περίπτωση καταγγέλθηκε στις 19 Ιανουαρίου, όταν μία 36χρονη πήγε στην αστυνομία και ανέφερε πως είχε δει μία ενδιαφέρουσα αγγελία, για αγορά αυτοκινήτου στο Market Place του Facebook. Η ίδια ξεκίνησε συζητήσεις με τον υποτιθέμενο ιδιοκτήτη του οχήματος, ο οποίος την έπεισε να του καταθέσει το ποσό των 7.500 ευρώ, ως προκαταβολή προκειμένου να παραλάβει το αυτοκίνητο. Μόλις του κατέθεσε το ποσό ο υποτιθέμενος ιδιοκτήτης έγινε… καπνός.

Λίγες ημέρες αργότερα, συγκεκριμένα στις 23 Ιανουαρίου, μία 43χρονη γυναίκα κατήγγειλε στις αρχές πως και εκείνη έπεσε θύμα απάτης.

Εκείνη, είδε μία αγγελία σε γνωστό σάιτ αγοραπωλησίας αυτοκινήτων και μετά από συνεννόηση με τον άνθρωπο που εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτης του, κατέθεσε το ποσό των 1.200 ευρώ ως προκαταβολή. Αμέσως μετά την κατάθεση των χρημάτων διακόπηκαν οι συνομιλίες, με την 43χρονη να καταγγέλλει το συμβάν.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ