Κρήτη | Συγκλονιστική μαρτυρία: «Ο άνδρας που χτύπησε τη μητέρα μου γύρισε, την είδε και εξαφανίστηκε»

κρήτη-συγκλονιστική-μαρτυρία-ο-άνδρ-845596

Η 83χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί της Κυριακής στη Ροδιά όταν Ι.Χ αυτοκίνητο τη χτύπησε, και την εγκατάλειψε αιμόφυρτη και αβοήθητη στο έδαφος, βγήκε από την εντατική και νοσηλεύεται πλέον στη χειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Οι λεπτομέρειες του τροχαίου συγκλονίζουν.

Ο γιος της Δημήτρης, μιλώντας στη Φωνή του Μαλεβιζίου, είπε ότι η μητέρα του ζει από θαύμα.

Το αυτοκίνητο την χτύπησε στην δεξιά πλευρά του σώματός της, με τον καθρέπτη του!

Όμως το χτύπημα ήταν τόσο σφοδρό, που έπαθε συντριπτικά κατάγματα στο δεξί χέρι, έσπασαν τα πλευρά της, επίσης στη δεξιά πλευρά και καρφώθηκαν στον πνεύμονά της.

Όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα, ο καθρέπτης του οχήματος “ξηλώθηκε” και πλέον βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας που προσπαθεί να συνδέσει το πάζλ για  να φτάσει στα ίχνη του οδηγού.

Η ιστορία δεν σταματάει όμως εδώ, όπως η ίδια μετέφερε στο γιό της και  στις Αρχές, ο  άνδρας που την  τραυμάτισε διένυσε περίπου 100 μέτρα με το αυτοκίνητο,  έκανε επιτόπου στροφή  γύρισε πίσω, την είδε κατάματα και τράπηκε ξανά σε φυγή!

«Το ευτύχημα είναι ότι η μητέρα μου, χτυπήθηκε μόνο από τον καθρέπτη, και ότι βγήκε από την εντατική, ο δρόμος που έχουμε όμως μπροστά μας για την ίασή της  είναι μακρύς. Είναι 83χρονών.  Το χτύπημα που δέχθηκε ήταν τόσο δυνατό   που έσπασε το χέρι της από ώμο, έσπασαν τα πλευρά της, και καρφώθηκαν στον πνεύμονα.

Και να φανταστείτε την χτύπησε μόνο ο καθρέπτης.

Η ίδια που είχε τις αισθήσεις της,   μου είπε ότι μετά τον τραυματισμό το σώμα της συμπεριφέρθηκε σαν σβούρα. Ευτυχώς δεν χτύπησε και το κεφάλι της.

Τα χαρακτηριστικά του οδηγού που την εγκατέλειψε τα θυμάται αμυδρά, διότι ήταν γύρω στις 6 το πρωί και ακόμα δεν είχε ξημερώσει. Θυμάται όμως κάποια χαρακτηριστικά του.

Θυμάται επίσης και το λέει από την πρώτη στιγμή, ότι  ο οδηγός διένυσε μια μικρή απόσταση, περίπου 100 μέτρα,  επέστρεψε την κοίταξε μέσα στα μάτια και  εξαφανίστηκε. Την άφησε εκεί στο δρόμο χτυπημένη με τα αίματα να τρέχουν. Τα αίματα είναι ακόμα στο σημείο.  Λίγα λεπτά μετά, ευτυχώς πέρασε ένας κάτοικος την είδε σταμάτησε και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, μαζί και με ένα άλλον κάτοικο της περιοχής που έσπευσε για βοήθεια».

Την προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Α.Τ Μαλεβιζίου, και είναι σε εξέλιξη ο σχηματισμός δικογραφίας.

Η αστυνομία σύμφωνα με τις πληροφορίες εκτός από τη μαρτυρία της παθούσας, έψαξε να βρει και υλικό από τις κάμερες που έχουν στην περιοχή επιχειρηματίες.

Κάθε μαρτυρία είναι χρήσιμη για τον εντοπισμό του δράστη, που άφησε αυτή τη γυναίκα αβοήθητη στο δρόμο.

Πηγή: fonimaleviziou.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook