Κρήτη | Συγγνώμη ζήτησε ο 44χρονος κτηνοτρόφος για τη δολοφονία του Μανώλη Φινοκαλιώτη

κρήτη-συγγνώμη-ζήτησε-ο-44χρονος-κτηνο-1202441

Με την απολογία του 44χρονου κατηγορουμένου συνεχίστηκε την Παρασκευή η εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας του 73χρονου Μανώλη Φινοκαλιώτη, στις Κουρούνες Λασιθίου.

Ο 44χρονος κτηνοτρόφος – μεταξύ άλλων – ζήτησε συγνώμη για το κακό που προκάλεσε και η δίκη διέκοψε για τις 12 Μαϊου οπότε και η διαδικασία θα συνεχιστεί με την αγόρευση της εισαγγελέως έδρας.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, η κόρη του θύματος, Κατερίνα, είχε αναφερθεί στη θυσία του πατέρα της ο οποίος, όπως είπε, ουσιαστικά εκτελέστηκε από τον 44χρονο κτηνοτρόφο. Κατέθεσε ότι ο πατέρας της μόλις είδε τον κατηγορούμενο να έχει στρέψει την καραμπίνα προς το μέρος της, φώναξε στον κτηνοτρόφο: «άφησε την αυτή και πυροβόλησε εμένα».

Η κόρη του 73χρονου θύματος υποστήριξε ότι δευτερόλεπτα πριν ο πατέρας της είχε αντικρίσει τον γιο του να σωριάζεται στο έδαφος από τα πυρά του κατηγορούμενου. Είχε πιστέψει ότι ήταν νεκρός. Δεν άντεχε να δει και την κόρη του νεκρή. «Είμαι σήμερα εδώ χάρη στον πατέρα μου. Μου έδωσε ζωή δεύτερη φορά» είπε χαρακτηριστικά με δάκρυα στα μάτια.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook