Κρήτη | Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν 9 συλληφθέντες για τζόγο και… κορονοϊό

κρήτη-στον-εισαγγελέα-θα-οδηγηθούν-9-σ-912668

Συνελήφθησαν, χθες (10.12.2020) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης, τρείς (3) ημεδαποί (2 άνδρες και γυναίκα), για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια και για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ρεθύμνης, χθες (10.12.2020) το βράδυ, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα- καφενείο σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα ως ιδιοκτήτρια του καταστήματος είχε επιτρέψει σε δύο ημεδαπούς άνδρες την διενέργεια και τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου «Πόκερ», οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 787 ευρώ ως προερχόμενο από την διενέργεια του τυχερού παιγνίου, τράπουλες και μάρκες πονταρίσματος.

Επιπλέον εντός του καταστήματος ευρίσκονταν ακόμα έξι (6) ημεδαποί (5 άνδρες και γυναίκα) οι οποίοι συνελήφθησαν για παραβάσεις των περιοριστικών μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Σε βάρος συλληφθέντων δραστών, επιβλήθηκαν εννέα (9) πρόστιμα περί μη χρήσης μάσκας, και εννέα (9) περί άσκοπης μετακίνησης και επιπλέον στην ιδιοκτήτρια επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ για παραβίαση των μέτρων πρόληψης ασθενειών.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook