Κρήτη | Σήμερα το δικαστήριο για τον γιατρό με το φακελάκι

κρήτη-σήμερα-το-δικαστήριο-για-τον-για-794693

Σήμερα, Πέμπτη, αναμένεται να εκδικαστεί στο Αυτόφωρο η υπόθεση με τον γιατρό ο οποίος συνελήφθη με 400 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα στο χέρι, μετά από καταγγελία ότι απαίτησε χρηματικό ποσό για ιατρική πράξη που είχε τελέσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιατρός σάστισε μόλις αντίκρισε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να μπαίνουν στο γραφείο του ενώ με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά στο Cretalive είχε ήδη σκίσει το φακελάκι και κρατούσε στα χέρια τα 400 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κρατούσε άλλα 250 ευρώ, τα οποία εικάζεται ότι προέρχονταν από άλλο φάκελο.

«Δεν τα ζήτησα εγώ, μόνος του μου έδωσε τα χρήματα για την επέμβαση» φέρεται να ισχυρίζεται ο γιατρός, ο οποίος αρνείται τα όσα του αποδίδονται.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος, το περασμένο Σάββατο βρέθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη για δωροληψία κατ’ εξακολούθηση και αφέθηκε ελεύθερος, με τον συνήγορό του Γιώργο Κοκοσάλη να κάνει λόγο, μέσω του cretalivε, για «ύποπτη καταγγελία» επισημαίνοντας ότι «είναι πολύ ανορθόδοξη η ιστορία που διηγείται ο καταγγέλλων περί της εξέλιξης του συμβάντος».

Σημειώνεται επίσης ότι η Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ τον έχει θέσει ήδη σε αργία, σημειώνοντας στην ίδια ανακοίνωση πως «το περιστατικό αυτό δεν χαρακτηρίζει το αξιόλογο ιατρικό προσωπικό μας που δίνει καθημερινά την μάχη για την εξυπηρέτηση του ασθενή».

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook