Κρήτη | Περιοδεία του ΚΚΕ στον Άη Γιάννη Χωστό

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ Μανώλη Συντυχάκη περιόδευσε στην περιοχή του Άη Γιάννη Χωστού και συνομίλησε με κατοίκους, εργαζόμενους και επαγγελματίες της περιοχής.

Κοινός τόπος όλων ήταν η οργή και η αγανάκτηση από τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην κυκλοφορία των οχημάτων, των πεζών και τον ανεφοδιασμό των καταστημάτων από τις νέες ρυθμίσεις και τα κολονάκια που έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή. Ιδιαίτερα τονίστηκε ο αποκλεισμός των κατοίκων των Τριών Βαγιών από τη σύνδεση με το Ηράκλειο, η δυσκολία κίνησης βαρέων οχημάτων και η έλλειψη οργανωμένων διαβάσεων πεζών.

Ο Μανώλης Συντυχάκης ενημέρωσε  τους κατοίκους και τους εργαζόμενους της περιοχής για τη συζήτηση που έγινε στο περιφερειακό συμβούλιο μετά από σχετική ερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης και τους κάλεσε να οργανώσουν την πάλη τους διεκδικώντας άμεσα ουσιαστική προσωρινή λύση που θα ανακουφίζει –όσο γίνεται- χωρίς να δημιουργεί νέα προβλήματα και κυρίως για να προχωρήσει άμεσα η μελέτη και κατασκευή πλήρους κόμβου του ΒΟΑΚ στη διασταύρωση Φοινικιάς  που είναι  έργο πρώτης προτεραιότητας και δεν υλοποιήθηκε ποτέ από όλες τις κυβερνήσεις και την περιφέρεια.

Τους κάλεσε επίσης να βγάλουν συμπεράσματα από τη στάση όλων των πολιτικών δυνάμεων, που όταν είναι να επιδοτήσουν τις επενδύσεις του μεγάλου κεφαλαίου δίνουν χωρίς δισταγμό ζεστό χρήμα από τον κρατικό προϋπολογισμό και τα ευρωπαϊκά προγράμματα, ενώ ο λαός πληρώνει συνεχώς με την ακρίβεια, τους αβάσταχτους φόρους και την αδυναμία κάλυψης βασικών αναγκών του, όπως οι γρήγορες και ασφαλείς μετακινήσεις, το δικαίωμα στην δωρεάν Υγεία και Παιδεία κα.

Τέλος τόνισε ότι το ΚΚΕ, οι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι θα είναι δίπλα τους και θα κάνουν ότι μπορούν για την ανάδειξη των  αιτημάτων τους.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ