Κρήτη | Μπαράζ τροχαίων με δίκυκλα – Ένας σοβαρός τραυματισμός και μια εγκατάλειψη

κρήτη-μπαράζ-τροχαίων-με-δίκυκλα-έν-1309952
Φωτογραφία αρχείου

Τρία τροχαία ατυχήματα, με την εμπλοκή δικύκλων, καταγράφηκαν τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας 21χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα με μηχανή, που έγινε μέσα στο Αρκαλοχώρι (δείτε εδώ). Ο τραυματίας αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στην συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Λίγο νωρίτερα έγινε ένα ακόμα τροχαίο στον κόμβο του Ατσιπόπουλου, στο Ρέθυμνο, όταν η μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο τουρίστες, βγήκε από την πορεία της, με αποτέλεσμα να πέσουν στο οδόστρωμα. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Τέλος, ένα ακόμα ατύχημα καταγράφηκε περίπου στις 3.00 το μεσημέρι, στην περιοχή των Πατελών, στο Ηράκλειο, όπου είχαμε σύγκρουση ενός αυτοκινήτου με δίκυκλο, στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί.

Οι επιβαίνοντες στην μηχανή τραυματίστηκαν – ευτυχώς ελαφρά- ενώ οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε το σημείο, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί η αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως γράψαμε νωρίτερα, τροχαίο έγινε και στη Λεωφόρο Κνωσού στο Ηράκλειο, μεταξύ μηχανής και αυτοκινήτου. Από το ατύχημα τραυματίστηκε ελαφριά στα πόδια η 27χρονη οδηγός της μοτοσικλέτας, η οποία είναι έγκυος. Η γυναίκα παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook