Κρήτη | Μοιραίο μπάνιο για Γερμανό τουρίστα που βούτηξε στη θάλασσα από σκάφος

Μοιραίο απέβη το απογευματινό μπάνιο στη θάλασσα για Γερμανό τουρίστα, κοντά στη νήσο Ντία.

Ειδικότερα, ένας 55χρονος αλλοδαπός, επιβάτης σε πλοίο αναψυχής, σύμφωνα με πληροφορίες, βούτηξε από το σκάφος, στο οποίο επέβαινε στη θάλασσα, ωστόσο αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Η κόρη του, σύμφωνα με πληροφορίες, που ήταν μαζί του, αντελήφθη ότι ο πατέρας της δεν είναι καλά και ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές, όπου στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση ανάσυρσης από τη θάλασσα, καθώς και να τον επιφέρουν στη ζωή.

Στο σημείο έσπευσε σκάφος του Λιμενικού Σώματος Ηρακλείου, ενώ συνέβαλαν και παραπλέοντα ιδιωτικά σκάφη μεταξύ αυτών και ο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών, οι οποίοι μάλιστα έσπευσαν άμεσα για να συνδράμουν στην επιχείρηση.

Αφού έβγαλαν τον 55χρονο από τη θάλασσα διασώστης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης προσπάθησε να τον επαναφέρει, του έγινε ΚΑΡΠΑ, ωστόσο ο 55χρονος δεν επανερχόταν.

Επίσης είχε ειδοποιηθεί και το ΕΚΑΒ όπου περίμενε στο λιμάνι Ηρακλείου για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον 55χρονο, καθώς και για τη μεταφορά του στο εφημερεύον νοσοκομείο. Εκεί γιατρός και διασώστες κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, να τον επαναφέρουν, αλλά μάταια καθώς ο 55χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 55χρονου τουρίστα θα δείξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που θα διενεργηθεί.

Πηγή: neakriti.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ