Κρήτη | Με οδύνη το τελευταίο αντίο στην Κατερίνα που στραγγάλισε ο σύζυγος μπροστά στα παιδιά της

κρήτη-με-οδύνη-το-τελευταίο-αντίο-στην-822858

Θρήνος για τη μάνα την οποία στραγγάλισε ο σύζυγός της μπροστά στα μάτια των μωρών τους στη Σητεία.

Στις 3 το μεσημέρι τελείται στη Σητεία η νεκρώσιμος ακολουθία της αδικοχαμένης Κατερίνας, που έφυγε χθες τόσο άδικα από τη ζωή. Την ίδια ώρα ο φερόμενος συζυγοκτόνος οδηγείται νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης ενώπιον του Εισαγγελέα, στη Νεάπολη Λασιθίου.

Το φρικτό φονικό

Το φονικό έλαβε χώρα χθες, περίπου στη 1 το μεσημέρι: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος άνδρας μετέβη στην οικία της πεθεράς του – η οποία απουσίαζε – όπου βρισκόταν ήδη η εν διαστάσει γυναίκα του. Εκεί φαίνεται ότι άρχισε μια ακόμη λογομαχία μεταξύ του 36χρονου και της συζύγου του. Ο εν λόγω καβγάς έμελλε να είναι ο τελευταίος για το ανδρόγυνο. Όπως όλα δείχνουν, ο φερόμενος συζυγοκτόνος έσφιξε τον λαιμό της 32χρονης, η οποία λίγο μετά άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, καθ’ όλη τη διάρκεια του περιστατικού τα δύο μωρά του ζεύγους, ηλικίας 6 και 18 μηνών, βρίσκονταν σε διπλανό δωμάτιο. Αμέσως μετά την πράξη του, ο 36χρονος πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της Σητείας, όπου παραδόθηκε στις Αρχές.

Τραγική φιγούρα αποτελεί ο αδερφός της άτυχης 32χρονης, ο οποίος μετέβη στο σπίτι όπου σημειώθηκε το φονικό, λίγο μετά το συμβάν: Ο αδερφός της άτυχης Κατερίνας άκουσε τα κλάματα των δύο μωρών και αντιλήφθηκε ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Μπαίνοντας στο σπίτι, αντίκρισε την αδερφή του να κείτεται αναίσθητη. Ο αδερφός της 32χρονης σε κατάσταση σοκ κάλεσε ΕΚΑΒ και Αστυνομία. Ωστόσο, για την 32χρονη μητέρα ήταν ήδη αργά… Σύμφωνα με μαρτυρία συγγενικού ατόμου της εκλιπούσης στην “ΚΡΗΤΗ TV”, ο αδερφός της 32χρονης πήγε στο σπίτι της μητέρας του για να πάρει ένα αλυσοπρίονο, το οποίο χρειαζόταν για να βοηθήσει ένα φίλο του σε αγροτικές εργασίες.

«Τα μωρά παιδιά ήταν στον ίδιο χώρο μέσα και κάποια στιγμή γύρω στις 1:30 με 2 παρά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: “Η Κατερίνα πέθανε, τη στραγγάλισε! Τη σκότωσε! Δεν αναπνέει!”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εν λόγω μάρτυρας για το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον σοκαρισμένο αδερφό της 32χρονης μητέρας.

Η αδικοχαμένη Κατερίνα εργαζόταν με σύμβαση στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Σητείας τους τελευταίους τρεις μήνες.

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας για το δολοφονία:

Συνελήφθη χθες (04.03.2019) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Σητείας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία 32χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, χθες (04.03.2019) το μεσημέρι, ο 36χρονος ένεκα προσωπικών διαφορών και μετά από διαπληκτισμό με την 32χρονη, προκάλεσε το θάνατο της.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, συνελήφθη ο 36χρονος.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook