Κρήτη | Καμία απαίτηση από το σύζυγο της 33χρονης που πέθανε στο ταξί – Ο εισαγγελέας «έκλεισε» την υπόθεση

κρήτη-καμία-απαίτηση-από-το-σύζυγο-της-1571948

Δεν διατηρεί πλέον καμία άλλη απαίτηση ο σύζυγος της 33χρονης γυναίκας που έχασε τις αισθήσεις της μέσα σε ταξί έξω από Βενιζέλειο νοσοκομείο (δείτε ΕΔΩ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος της άτυχης Όλγας κλήθηκε από τις Αρχές, προκειμένου να καταθέσει και εφόσον κριθεί απαραίτητο να εξεταστεί το ενδεχόμενο διεξοδικότερης διερεύνησης και να κινηθούν οι ανάλογες διαδικασίες. Ωστόσο, ο σύζυγος της 33χρονης, μεταξύ άλλων, κατέθεσε πως ουδεμία άλλη απαίτηση έχει από όλους όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση, καθόσον δεν προτίθεται να στραφεί εναντίον κανενός.

Μάλιστα, ο εισαγγελέας Ηρακλείου αποφάσισε να μη δώσει συνέχεια στην υπόθεση και σε αυτό το πλαίσιο, είναι πολύ πιθανό να αποσυρθεί και η προκαταρκτική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, την οποία διέταξε ο διοικητής του νοσοκομείου, Κώστας Τερζάκης, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες, εξαιτίας ενδεχόμενων καθυστερήσεων ή/και παραλείψεων από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Το χρονικό

Ήταν μία νέα μητέρα ενός παιδιού 5,5 ετών που νοσούσε με κορονοϊό και αργοπέθαινε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο το βράδυ της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου, με τον σύζυγο της να εκλιπαρεί για βοήθεια στα Επείγοντα και τα λεπτά να κυλούν δραματικά στην αναζήτηση ενός γιατρού. Η γυναίκα δεν μπορούσε καν να κινηθεί, είχε χάσει τις αισθήσεις της, ενώ ο γιατρός που μετέβη στο ταξί και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, δεν κατάφερε να την επαναφέρει, είχε καταλήξει, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της. Τραγικό πρόσωπο ο μόλις πεντέμιση ετών γιος της άτυχης γυναίκας που ζητούσε συνεχώς τη μαμά του, αγνοώντας ότι εκείνη είχε «φύγει» από τη ζωή.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook