Κρήτη | Και ελικόπτερο στις έρευνες για τον 42χρονο αγνοούμενο

κρήτη-και-ελικόπτερο-στις-έρευνες-για-842529

Στην μάχη της αναζήτησης του 42χρονου αγνοούμενου  στο Ηράκλειο, «ρίχθηκε» εδώ και μερικές ώρες και ένα ελικόπτερο.

Μέχρι χθες το μεσημέρι οι προσπάθειες των επίγειων δυνάμεων, παρόλο που είχαν «χτενίσει» την περιοχή του Πύργου Μονοφατσίου, δεν απέδωσαν καρπούς με αποτέλεσμα οι επιτελείς να ζητήσουν και τη συμβολή του ελικοπτέρου.

Όπως τονίζουν στο cretalive.gr φίλοι του αγνοούμενου, ο Γιώργος Κατσαπρακάκης δεν ήταν παντρεμένος και ζούσε στα Πραιτώρια μαζί με την οικογένεια του αδελφού του. Στην περιοχή ήταν γνωστός καθώς μετακινούνταν συχνά με οτοστόπ σε Τεφέλι και Πύργο. Σύμφωνα με το οικογενειακό του περιβάλλον αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας με κυριότερο αυτό της όρασης πράγμα που κάνει ακόμα πιο προβληματική την ανεύρεση του.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Τρίτης, ο Γιώργος Κατσαπρακάκης τηλεφώνησε σε συγγενικό του πρόσωπο, λέγοντάς του ότι έχει πέσει, ωστόσο δεν ήταν σε θέση να του πει σε ποιο σημείο βρισκόταν.

Το τηλεφώνημα αυτό ήταν και το τελευταίο που έγινε από το τηλέφωνό του, ενώ όσες φορές κι αν έγινε προσπάθεια να επικοινωνήσει οποιοσδήποτε μαζί του στο τηλέφωνο, δεν κατέστη εφικτό.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook