Κρήτη | Η ανάμειξη επικίνδυνων αερίων προκάλεσε πανικό σε ξενοδοχείο – Άμεση επιχείρηση της Πυροσβεστικής

κρήτη-η-ανάμειξη-επικίνδυνων-αερίων-π-1459447

Την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου και της ΕΜΑΚ προκάλεσε η ανάμειξη αερίων (υδροχλωρικού οξέως και χλωρίου) και η χημική αντίδραση που προκλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε βαρέλι, εντός ξενοδοχείου στον παραλιακό δρόμο στον Άγιο Νικόλαο.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση από την Πυροσβεστική, εκδηλώθηκε μυρωδιά στο χώρο και ειδικό κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο επιχειρεί μέχρι και αυτή την ώρα για να γίνει απάντληση του βαρελιού που έγινε η ανάμιξη. Ο χώρος έχει καθαρίσει και απομένει να γίνει η απομάκρυνση του αναμιχθέντος υγρού, αναφέρει το anatolh.com.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της Πυροσβεστικής, δεν προέκυψε κάποιο ατύχημα σε εργαζόμενο ή σε πελάτη του ξενοδοχείου. Για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν οι τρεις συντηρητές που μπήκαν πρώτοι στο συγκεκριμένο χώρο πριν φθάσουν Πυροσβεστική και ΕΜΑΚ.

Στην επιχείρηση, πέραν του κλιμακίου της ΕΜΑΚ, συμμετείχαν 8 πυροσβέστες της Π.Υ. Αγίου Νικολάου, παρουσία και του Διοικητή των Π.Υ. Λασιθίου Κων/νου Γεροδήμου.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook