Κρήτη | Για γενικόλογες διαρροές για το μέλλον του ΒΟΑΚ κατηγορεί την κυβέρνηση ο Χάρης Μαμουλάκης

Για γενικόλογες διαρροές που έγιναν τις τελευταίες ώρες από το Υπουργείο Υποδομών και αφορούν το τι μέλλει γενέσθαι με τον ΒΟΑΚ, κάνει λόγο με ανακοίνωση του ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης

Συγκεκριμένα ο κ. Μαμουλάκης αναφέρει:

«Μόνο θλίψη προκαλούν, και καμία λύση δεν δίνουν, οι τελευταίες διαρροές του Υπουργείου Υποδομών, σχετικά με το μέλλον ενός εκ των πλέον σημαντικών αναπτυξιακών έργων για τον τόπο μας, αυτό του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης» αναφέρει σε δήλωσή του ο Βουλευτής Χάρης Μαμουλάκης τονίζοντας: «Ενώ περιμένουμε από τον Αύγουστο του ‘19 τον κ. Καραμανλή, μαζί με τον κ. Μητσοτάκη, να έρθουν στην Κρήτη και να κάνουν γνωστές τις προθέσεις τους κι ενώ μόλις τον προηγούμενο μήνα – κατά τη συζήτηση σχετικής Επίκαιρης Ερώτησης που είχα καταθέσει προς τον κ. Καραμανλή – μάθαμε ότι συνεχίζονται οι διαγωνισμοί που ξεκίνησε η προηγούμενη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η τοπική κοινωνία εξακολουθεί να παραμένει χωρίς επίσημη ενημέρωση και να γίνεται αποδέκτης «υπουργικών διαρροών».

Περιμένουμε από την Κυβέρνηση της ΝΔ να ασχοληθεί σοβαρά με τον ΒΟΑΚ. Χωρίς προχειρότητες και ερασιτεχνισμούς. Το μεγάλο αυτό αναπτυξιακό έργο της Κρήτης, που μπήκε σε τροχιά υλοποίησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί μια ιστορική εκκρεμότητα της κεντρικής διοίκησης προς τον τόπο μας. Οι καθυστερήσεις και οι δικαιολογίες δεν είναι πλέον αποδεκτές».»

Zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ