Κρήτη | Έπεσε με το μηχανάκι σε λακκούβα και κινδυνεύει να χάσει το μάτι του

Μια απίστευτη περιπέτεια ζει ένας 22χρονος από τις 21 Δεκέμβρη ως σήμερα, όταν έπειτα από την πτώση του με το μηχανάκι του μέσα σε μια λακκούβα, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και το μάτι του!

Όλα έγιναν το βράδυ, 50 μέτρα από το σπίτι του θύματος, στην περιοχή του Μασταμπά (κοντά στην οδό Θεοφάνους) στο Ηράκλειο, σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το ekriti.gr

Ο 22χρονος προπορευόταν με το μηχανάκι του και πίσω ακολουθούσε η αρραβωνιαστικιά του με το αυτοκίνητο τους. Ξαφνικά ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του, πέφτοντας σε μια λακκούβα, με αποτέλεσμα το τιμόνι να περάσει το κράνος που φορούσε και να του προκαλέσει σπάσιμο του κρανίου και τραύμα στο μάτι!

Ευτυχώς που η αρραβωνιαστικιά του ακολουθούσε. Αν και σοκαρισμένη από το θέαμα και το αίμα που είχε αρχίσει να τρέχει, κατάφερε να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον νεαρό στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ο 22χρονος νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική και σύμφωνα με τον πατέρα του που μίλησε αποκλειστικά στο ekriti.gr, οι γιατροί περιμένουν να ξεπρηστεί το σημείο για να δουν σε τι κατάσταση είναι η όραση του παιδιού του και να τον βάλουν έπειτα στο χειρουργείο.

Η αγωνία για την οικογένεια του είναι στο «κόκκινο», με τον πατέρα να έχει ήδη ζητήσει τη συνδρομή δικηγόρου, προκειμένου να αναλάβει την υπόθεση και να κινηθεί δικαστικά εναντίον οποιουδήποτε είναι υπεύθυνος για το ατύχημα του γιου του, το οποίο έχει θέσει σε κίνδυνο τη σωματική του ακεραιότητα.

«Ο γιος μου έχει πρόβλημα στο μάτι. Έχει περάσει αέρας μέσα. Έχει πρόβλημα μεγάλο», λέει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 22χρονου που συνεχίζει: «Θα κινηθώ δικαστικά για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Φωνάζει ο κόσμος για τις λακκούβες. Ο γιος μου τραυματίστηκε 50 μέτρα από το σπίτι του. Ούτε έτρεχε, ούτε τίποτα άλλο. Και έχει βρεθεί σε αυτή την κατάσταση».

Αυτό που ελπίζουν όλοι είναι ο νεαρός να βγει νικητής από την περιπέτεια υγείας του και να επιστρέψει στο σπίτι του «σιδερένιος»

Πηγή: ekriti.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ