Κρήτη | Ένα αδέσποτο σκυλάκι στην πιο ζεστή αγκαλιά… αυτή των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Μοιρών

Την πιο ζεστή αγκαλιά βρήκε η αδεσποτούλα Σίσσυ, στους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Μοιρών, που από τη στιγμή που τους προτάθηκε να τη φιλοξενήσουν στο σχολείο τους μέχρι να βρεθεί ένα σπίτι για εκείνη, επιδεικνύουν αγάπη, φροντίδα και υπευθυνότητα – όλα σε υπερθετικό βαθμό!

Ο καθηγητής φυσικής αγωγής του σχολείου κ. Γιάννης Ξηρουδάκης, ήταν που εντόπισε το σκυλάκι, εγκαταλελειμμένο σε δύσβατη χαράδρα, ενώ οδηγούσε, μαζί με την οικογένειά του. Ο ίδιος και ο γιος του, το πλησίασαν και το πήραν μαζί τους. Επισκέφτηκαν κτηνίατρο και του πρόσφεραν την απαραίτητη φροντίδα.

Εχοντας, όμως, ήδη στην οικογένεια αρκετά σκυλιά και μετά από συνεννόηση με την διεύθυνση του ΕΠΑΛ , το σκυλάκι φιλοξενείται στο σχολείο, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Τις ώρες που το σχολείο λειτουργεί, το φροντίζουν οι μαθητές οι οποίοι έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και αγάπη ενώ τα Σαββατοκύριακα τη φροντίδα αναλαμβάνει κάποιος εκπαιδευτικός του σχολείου.

Το σκυλάκι, που είναι θηλυκό και του δόθηκε το όνομα Σίσσυ από τα παιδιά, ψάχνει ένα σπίτι που θα ανοίξει την αγκαλιά του γι’ αυτό. Θα δοθεί με όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, όπως ορίζει ο νόμος.

cretalive.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΑθώο θεωρεί τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο η μητέρα του
Επόμενο άρθροΚιβωτός του Κόσμου: Ξεσπά ο πάτερ Αντώνιος – «Υπάρχουν μέρες που δεν έχουμε να φάμε»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ