Κρήτη | Εμβολιασμοί στις… πλατείες τις ημέρες των γιορτών

Στα Χριστουγεννιάτικα πάρκα και χωριά των μεγάλων πόλεων της Κρήτης θα έχουν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν οι πολίτες του νησιού το επόμενο διάστημα, χωρίς προηγουμένως να έχουν κλείσει ραντεβού.

Πρόκειται για ένα διήμερο εμβολιασμού που σχεδιάζει και εκπονεί αυτήν την περίοδο η 7η υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η διοικήτρια Λένα Μπορμπουδάκη.

Σύμφωνα με την ίδια, το διήμερο αυτό θα είναι στις 18 και 19 Δεκεμβρίου και στο Ηράκλειο ο εμβολιασμός κατά της covid-19 θα γίνει στην πλατεία Ελευθερίας.

“Πρόκειται για μία γιορτή υγείας. Θα προσπαθήσουμε να έρθουμε κοντά στα γιορτινά χωριά και κατ’επέκταση κοντά στους πολίτες για να εμβολιαστούν” είπε η κυρία Μπορμπουδάκη και σημείωσε ότι οι λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Δευτέρα.

Η ίδια έκανε λόγο για αύξηση των εμβολιασμών στην Κρήτη τόσο κατά την πρώτη εβδομάδα όσο και την δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου οπότε και έγιναν περισσότεροι από 25.000 εμβολιασμοί.

Παράλληλα, όπως είπε, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες στα εμβολιαστικά κέντρα του νησιού, οι εμβολιαστικές γραμμές θα λειτουργούν όλες τις Κυριακές του Δεκεμβρίου αλλά μέχρι και την πρώτη Κυριακή του Ιανουαρίου προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ενδιαφερόμενοι πολίτες.

Πηγή: ekriti.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ