Κρήτη | Έδινε μάχη με τα κύματα που την παρέσυραν – Σωτήρια η παρέμβαση των ναυαγοσωστών | Video

κρήτη-έδινε-μάχη-με-τα-κύματα-που-την-π-1473494

Νωρίτερα στο ίδιο σημείο οι ναυαγοσώστες είχαν βοηθήσει πατέρα με τα δύο παιδιά του

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στην παραλία της Χερσονήσου, καθώς οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν δημιουργούν έντονο κυματισμό. Τα κύματα παρέσυραν μία 52χρονη Γερμανίδα τουρίστρια στην προσπάθεια της να βγει έξω από τη θάλασσα.

Την κοπέλα εντόπισε αμέσως ναυαγοσώστης της Ναυαγοσωστικής Σχολής Κρήτης «Ωκεανίς», ο οποίος με την βοήθεια του σωσίβιου μπήκε μέσα και κατάφερε να την βγάλει έξω σώα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το λιμενικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα, στο ίδιο σημείο είχαν διασωθεί δυο παιδιά μαζί με τον πατέρα τους.

Δείτε το βίντεο από την διάσωση της 52χρονης.

cretalive.gr

One thought on “Κρήτη | Έδινε μάχη με τα κύματα που την παρέσυραν – Σωτήρια η παρέμβαση των ναυαγοσωστών | Video

  1. Είναι δυνατόν να είμαστε παραθαλάσσια χώρα και να μην γνωρίζουμε το πιο απλό, το πιο κατανοητό και το πιο οφθαλμοφανές φαινόμενα της θάλασσας, όπως το rip current και το back wash ? Πόσοι πρέπει να πνίγουν για να το αντιληφθείτε ? Εγώ από το μικρό βιντεάκι ενός λεπτού το είδα ! Αφήστε τα φαιδρά, τα μέρη αυτά πρέπει να σημαδευτούνε σε όλες τις περιοχές της Κρήτης ( προ πάντων βόρειας πλευράς ) και να σταματήσουμε να στέλνουμε πίσω νεκρούς τουρίστες ! Είναι ατιμο και ανήθικο ! Σε όλο τον κόσμο αυτά έχουν λυθεί εμείς γιατί συνεχίζουμε να στέλνουμε ξένους και ντόπιους στον υγρό τάφο για να κονομήσουμε απόγονοι του Μινωα ? Πριν δυο χρόνια χάσαμε τα παιδιά τον πατέρα και την αρραβωνιαστικιά του σε διάστημα 3 λεπτών μπροστά στα μάτια μας στο ίδιο σημείο, το ξεχάσατε ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook