Κρήτη | Απολύμανση και rapid test μετά το κρούσμα σε σχολείο

κρήτη-απολύμανση-και-rapid-test-μετά-το-κρούσμ-1168387
Φωτογραφία αρχείου

Μετά από συνάντηση που έγινε χθες στο Πέραμα μεταξύ ανθρώπων του δήμου Ανωγείων, της ΥΠΕ Κρήτης, τους γιατρούς που εκτελούν τα rapid test και με τη διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και την υγειονομική υπηρεσία της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου, το συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι τα rapid test πρέπει να γίνουν στα Ανώγεια την Τετάρτη. Εκεί θα συμμετέχει όποιος πολίτης το επιθυμεί από τις 10 π.μ μέχρι τη 1 μ.μ

Σκοπός του rapid test είναι η συμμετοχή όλων των παιδιών του σχολείου, εκπαιδευτικοί και γονείς και όποιος άλλος κάτοικος το θέλει.

Η απολύμανση ξεκινάει από Κυριακή και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη καθώς θα είναι σχολαστική λόγω των κρουσμάτων, όπως συμφωνήθηκε με τη δευτεροβάθμια διεύθυνση απολύμανσης και ενημέρωσης. Σχετική οδηγία θα εκδώσει άμεσα και η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Λόγω της σχολαστικότητας που επιβάλλεται να έχει η απολύμανση του Σταυράκειου δεν θα γίνουν μαθήματα αυτές τις τρεις ημέρες, από Δευτέρα μέχρι και Τετάρτη.

Η παρακολούθηση της πορείας των τεστ δίνει αισιοδοξία καθώς το ιικό φορτίο φαίνεται να είναι χαμηλό, καθώς όλα τα rapid test που ακολούθησαν είναι αρνητικά έως τώρα.

Πηγή: creta24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook