Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Είπε ψέματα ότι την βίασαν επειδή… άργησε να γυρίσει σπίτι

απίστευτο-περιστατικό-στην-κρήτη-είπ-1272652

Η καταγγελία τα μεσάνυχτα της Πέμπτης από την μητέρα 15χρονης μαθήτριας, περί βιασμού της κόρης της από δύο άγνωστους νεαρούς (δείτε ΕΔΩ) κινητοποίησε την Ασφάλεια Ηρακλείου και την Άμεση Δράση, που ξεκίνησαν έρευνες με βάση τις περιγραφές, όπως τις κατέθεσε η νεαρή μαθήτρια.

Όπως υποστήριζε η κοπέλα, φεύγοντας το μεσημέρι από το σπίτι για να συναντηθεί με φίλη της, την πλησίασαν δύο άγνωστοι νεαροί οι οποίοι απειλώντας την, την οδήγησαν σε εγκαταλελειμμένο οίκημα, κοντά στα τείχη του Ηρακλείου, όπου την βίασαν.

Αυτά είχε πει και στην μητέρα της λίγο νωρίτερα, όταν είχε επιστρέψει στο σπίτι, έπειτα από πολλές ώρες, πράγμα που δεν συνήθιζε να κάνει. Η αργοπορία αυτή, όντως είχε προκαλέσει ανησυχία στους γονείς της και ειδικά στην μητέρα της, η οποία μάλιστα την αναζητούσε μέσω γνωστών, καθώς το κορίτσι δεν έχει κινητό τηλέφωνο. Η συνέχεια δόθηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου, όπου η μαθήτρια περιέγραψε όσα της συνέβησαν και τα κατέθεσε εγγράφως.

Λίγες ώρες όμως αργότερα και αφού δεκάδες ύποπτοι είχαν περάσει ως φωτογραφίες ενώπιον της, παραδέχτηκε πως τα περί βιασμού δεν ήταν αλήθεια. Όπως είπε, φοβούμενη πως οι γονείς της θα την επιπλήξουν για την αργοπορία της “κατασκεύασε” την ιστορία του βιασμού της.

Για την κινητοποίηση των αρχών βάσει ψευδούς καταγγελίας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της νεαρής, η οποία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία, που θα αποφανθεί για την ποινική μεταχείρισή της.

Να σημειωθεί, ότι πριν λίγες ημέρες οι Αρχές κλήθηκαν να χειριστούν άλλη υπόθεση, που αφορούσε στην καταγγελία νεαρής στο Ηράκλειο για ληστεία σε βάρος της από οδηγό ταξί. Τότε η καταγγελία είχε χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογηθεί η κοπέλα για την αργοπορία προσέλευσης στην εργασία της.

ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook