Κρήτη | Αναβλήθηκε η δίκη του νεαρού που δάγκωσε αστυνομικό στο πηγούνι

κρήτη-αναβλήθηκε-η-δίκη-του-νεαρού-που-1273196

Μαζί με τον 22χρονο στο εδώλιο παραπέμπεται να δικαστεί και ο 20χρονος αδερφός του

Για τις 24 Ιανουαρίου αναβλήθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά στην επίθεση -όπως περιγράφεται στη δικογραφία- που δέχθηκε αστυνομικός της ΟΠΚΕ, στη διάρκεια ελέγχου από 22χρονο, σε χωριό του δήμου Ηρακλείου (δείτε ΕΔΩ).

Ο νεαρός κατηγορείται ότι δάγκωσε τον ένστολο στο πηγούνι με αποτέλεσμα να του κόψει κομμάτι από την σάρκα του. Το δικαστήριο αναβλήθηκε καθώς αφενός απουσίαζε ο 48χρονος αστυνομικός ενώ δεν έχει σταλεί η ιατροδικαστή έκθεση.

Από την άλλη, η υπεράσπιση ζητά να εξεταστεί από ιατροδικαστή και ο 22χρονος, επικαλούμενη μία εντελώς διαφορετική εκδοχή από τα όσα αναφέρονται στις καταθέσεις των αστυνομικών.

Μαζί με τον 22χρονο στο εδώλιο παραπέμπεται να δικαστεί και ο 20χρονος αδερφός του. Οι κατηγορίες συνολικά είναι για βία κατά υπαλλήλου κατά συναυτουργία, απειλή, οδήγηση αυτοκινήτου χωρίς δίπλωμα και απλή σωματική βλάβη κατά υπαλλήλου.

Να σημειωθεί ότι ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, τού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του δόθηκε αγωγή, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο 22χρονος προκειμένου να διερευνηθεί από τις αιματολογικές εξετάσεις το ενδεχόμενο κάποιου μεταδιδόμενου νοσήματος.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook