Κρήτη | Άγριο ξύλο με πέντε μεθυσμένους και δύο εργάτες – Τους μάζεψε η Αστυνομία

κρήτη-άγριο-ξύλο-με-πέντε-μεθυσμένους-0

Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με τραύματα στο κεφάλι και θλάσεις και σε άλλα σημεία του σώματος του, νοσηλεύεται από τα ξημερώματα ένας νεαρός αλλοδαπός εργαζόμενος σε κατάστημα της παραλιακής, ο οποίος μαζί με έναν ακόμα συνάδελφο του, επίσης αλλοδαπό, έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού από μία παρέα «θερμόαιμων» Ρεθυμνιωτών.

Το περιστατικό -που σήμανε συναγερμό σε αστυνομία και λιμενικό- σημειώθηκε γύρω στις 5 τα ξημερώματα, έξω από μπαράκι της παραλιακής το οποίο μόλις είχε κλείσει.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία οι δύο αλλοδαποί εργαζόμενοι εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού του καταστήματος, όταν ξαφνικά είδαν μπροστά τους πέντε μεθυσμένους άνδρες, ηλικίας 20 με 25 ετών, οι οποίοι φέρεται να προσπάθησαν να πειράξουν τους δύο εργαζόμενους.

Τότε σε χρόνο ρεκόρ τα «αίματα άναψαν», με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια «τρικούβερτη» φασαρία, που είχε ως αποτέλεσμα, οι «5» να επιτεθούν εναντίον τους, ενώ κάποιος από την παρέα αρπάζοντας ένα μεταλλικό αντικείμενο χτύπησε στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του, τον έναν από τους δύο αλλοδαπούς.

Ο τραυματίας αιμόφυρτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου, ενώ η παρέα των Ρεθυμνιωτών έγινε «καπνός».

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή, κατάφεραν και εντόπισαν έγκαιρα τους πέντε «ταραξίες», τους οποίους μετέφεραν στο αστυνομικό μέγαρο. Μάλιστα όταν οι «5» αναγνωρίστηκαν από τα θύματα, μεταφέρθηκαν στα κρατητήρια του λιμεναρχείου Ρεθύμνου, μιας και το περιστατικό σημειώθηκε σε ζώνη ευθύνης του Λιμενικού Σώματος.

Οι λιμενικές αρχές που διεξάγουν την προανάκριση, θα παραπέμψουν τους «5» στην δικαιοσύνη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, με τις κατηγορίες της πρόκλησης σωματικών βλαβών, καθώς και της εξύβρισης κατά της Αρχής.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook