Κρήτη | Αδιάβαστος για τον ΒΟΑΚ ο Υπουργός Εσωτερικών λέει ο Χάρης Μαμουλάκης

κρήτη-αδιάβαστος-για-τον-βοακ-ο-υπουργ-1076751

Αδιάβαστος χαρακτηρίζει τον Υπ. Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο σε ότι αφορά τον ΒΟΑΚ ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης με σχετική του ανακοίνωση.

Σημειώνει δε, ότι είναι η δεύτερη φορά που Υπουργός της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, εμφανίζεται ανενημέρωτος για το θέμα του ΒΟΑΚ.

Η ανακοίνωση:

Αδιάβαστος ο κ. Θεοδωρικάκος για τον ΒΟΑΚ – Απάντηση Χάρη Μαμουλάκη στις δηλώσεις του Υπ. Εσωτερικών

Με αφορμή τις δηλώσεις του Υπ. Εσωτερικών από το Ρέθυμνο, σύμφωνα με τις οποίες τον Ιούλιο του ’19 δεν υπήρχε καμία μελάτη για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση – απάντηση:

«Ο κ. Θεοδωρικάκος, «πιάστηκε αδιάβαστος» και εκτέθηκε με τις δηλώσεις που έκανε για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, ότι δηλαδή η Κυβέρνηση ΝΔ δε παρέλαβε τίποτα από την προηγούμενη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον που έχει μείνει ακόμα στην λογική των «σκίτσων» και των «ιδεών», των γνωστών fake news που διακινούσε η ΝΔ την προηγούμενη χρονιά, όταν αναφερόταν στο πολύ σημαντικό αυτό έργο για την Κρήτη. Και προφανώς, δεν έμαθε ότι ο αρμόδιος Υπουργός κ. Κ. Καραμανλής, δήλωσε στην Βουλή, απαντώντας σε σχετική Επίκαιρη Ερώτησή μου τον Μάιο του ’20, ότι η Κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει – έστω και με καθυστέρηση – τους διαγωνισμούς του ΣΥΡΙΖΑ, από τους οποίους θα προκύψουν οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν και στο επόμενο στάδιο!

Αξίζει όμως να τονιστεί και το γεγονός ότι είναι η δεύτερη φορά που Υπουργός της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, εμφανίζεται ανενημέρωτος για το θέμα του ΒΟΑΚ (πρώτος ήταν ο κ. Γ. Κεφαλογιάννης), ένα έργο που υποτίθεται ότι είναι ύψιστη προτεραιότητα της Κυβέρνησης, κάτι που αποδεικνύει – μεταξύ άλλων – ότι υπάρχει πρόβλημα με την ενδοκυβερνητική συνεννόηση.

Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι την επόμενη φορά που ο κ. Θεοδωρικάκος θα θελήσει να αναφερθεί σε ζήτημα εκτός των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου του, να έχει φροντίσει τουλάχιστον να ενημερωθεί σωστά».

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook