Κώστας Χαρδαβέλλας: Μια ζωή είχα άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης, αυτό μου δημιούργησε τον καρκίνο

Ο Κώστας Χαρδαβέλας μιλά στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για την απώλεια των γονιών του όταν ήταν σε πολύ μικρή ηλικία, τις γυναίκες στις οποίες αναζητούσε τη μητέρα, το γιο του και την Αγγελική Νικολούλη.

Ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως έχασε τον πατέρα του όταν ήταν 2 μηνών και τη μητέρα του στα πέντε του.

«Μετά από τέτοιες απώλειες σκέφτεσαι αν θα αφήσεις πίσω σου το παιδί σου» λέει χαρακτηριστικά, και προσθέτει πως μετά από τέτοιες απώλειες σε «ακολουθεί όλη σου τη ζωή η έλλειψη της αγάπης και της αγκαλιάς».

«Αν με ρωτήσεις πως ήταν η μητέρα μου δεν θυμάμαι. Αναγκάζεσαι να «κάψεις» το «φιλμ» για να μην θυμάσαι» συμπληρώνει.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω ζήσει δέκα ζωές με τη δημοσιογραφία» λέει χαρακτηριστικά και αποκαλύπτει πως σταμάτησε το πολεμικό ρεπορτάζ όταν απέκτησε τον γιο του, τον Κωνσταντίνο, τον οποίο και καμαρώνει.

«Είχα την ανάγκη να κάνω ένα παιδί και καλά έκανα. Έχω ένα παλικάρι, τον Κωνσταντίνο, και τον καμαρώνω. Δεν γουστάρω να κάτσω σπίτι μου με τις παντόφλες και να διαβάζω εφημερίδα, μου αρέσει που δουλεύω ακόμα. Μια ζωή είχα άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης, αυτό μού δημιούργησε τον καρκίνο το 2009 και μετά είπα στοπ. Η Αγγελική Νικολούλη κάνει καλύτερα την εκπομπή απ’ ότι την έκανα εγώ, την προχώρησε», κατέληξε.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΧανιά | Πεντακοσάρι σε ιδιοκτήτη καφετέριας γιατί είχε τασάκια στα τραπέζια
Επόμενο άρθροΣενάρια εκλογών μετά την επίσκεψη στις ΗΠΑ; Κακό σημάδι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ