Κορονοϊός: Συγκλονίζει μητέρα ναύτη στο ‘’Ελ.Βενιζέλος’’ – «Ανησυχώ για το παιδί μου»

κορονοϊός-συγκλονίζει-μητέρα-ναύτη-σ-1022630

Με την αγωνία ζουν οι συγγενείς των ναυτών και των υπόλοιπων εργαζομένων στο πλοίο Ελ. Βενιζέλος στο οποίο υπάρχουν πάνω από 100 κρούσματα κορονοϊού.

Ενας Ουκρανός ναύτης ανέβασε βίντεο μέσα από το πλοίο με την μητέρα του να συγκλονίζει, καθώς μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο δεν έκρυψε την ανησυχία της για την τύχη του παιδιού της. Η ίδια λιώνει, όπως λέει, από την αγωνία της, και προσπαθεί να συνεχώς να μαθαίνει νέα του.

«Μιλήσαμε χθες μαζί του. Αισθάνεται καλά και όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα των τεστ. Δεν γνωρίζουν τίποτα, δεν τους λένε τίποτα. Θα ξαναμιλήσω με τον γιο μου τη στιγμή που το τηλέφωνό του θα έχει σήμα. Ανησυχώ και τον περιμένω να επιστρέψει σπίτι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 Στο βίντεο ο ναυτικός τονίζει ότι 30 με 40 άτομα είναι στα κρεβάτια τους με πυρετό, ενώ δύο άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Μεταφέρει δήλωση της γιατρού που όπως λέει όλοι νοσούν και πώς δεν γνωρίζει πότε και αν θα μεταφερθούν από το πλοίο.

Οι εικόνες, πάντως, έξω από το λιμάνι του Πειραιά καθηλώνουν. Γιατροί και νοσηλευτές έχουν φτάσει με σκάφος του Λιμενικού στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και η δραματική διακομιδή του ασθενή έχει μόλις ξεκινήσει.

Στα ενδότερα του πλοίου επικρατεί κινητικότητα. Συνάδελφοι του ναυτικού που εμφάνισε δύσπνοια τρέχουν στους διαδρόμους με συσκευές οξυγόνου. Οι γιατροί συνεχίζουν τις προσπάθειες δίχως να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Πρόκειται για έναν από τους συνολικά 119 ναυτικούς που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook