Κορονοϊός: Χιλιάδες άτομα σε πανικό στο αεροδρόμιο της Σαγκάης ύστερα από κρούσμα σε εργαζόμενο | Video

κορονοϊός-χιλιάδες-άτομα-σε-πανικό-στ-1139323

Εικόνες χάους καταγράφηκαν σε αεροδρόμιο της Σαγκάης ύστερα από την εντόπιση κρούσματος κορονοϊού σε εργαζόμενο. Επιβάτες σε κατάσταση πανικού και χωρίς καμία οργάνωση προσπάθησαν να διαφύγουν προς κάθε κατεύθυνση.

Οι ειδικοί φορώντας προστατευτικές στολές, επιχείρησαν να κατευθύνουν το αναστατωμένο πλήθος χιλιάδων ανθρώπων στα υπόγεια του αεροδρομίου για να υποβληθούν σε τεστ.

Σύμφωνα με το CNN, ένας υπάλληλος του αεροδρομίου διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και έτσι έπρεπε να τηρηθούν τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Κατά συνέπεια, όλοι όσοι ήταν στο αεροδρόμιο έπρεπε να οδηγηθούν στο υπόγειο για να υποβληθούν σε έλεγχο.

Αυτή, ήταν η αρχή του χάους που θα ακολουθούσε στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Σανγκάης, καθώς μετά την ανακοίνωση του περιστατικού ο κόσμος ανησυχούσε πως θα έπρεπε να μείνει εκεί υποχρεωτικά για 14ήμερη καραντίνα.

Κανείς όμως δεν επιθυμούσε το εν λόγω μέτρο, με αποτέλεσμα να προσπαθούν να «δραπετεύσουν» σπρώχνοντας τους υπευθύνους ασφαλείας ή βρίσκοντας εναλλακτικές διαδρομές για την έξοδο.

Το πλήθος ήταν εξάλλου πολύ μεγαλύτερο αριθμητικά με αποτέλεσμα η όλη σύγχυση να δημιουργήσει ένα «ανθρώπινο ποτάμι» που δεν μπορούσαν να ελέγξουν και να ανακόψουν οι λιγοστοί φύλακες.

Πάνω από 17.000 άνθρωποι υποβλήθηκαν στο τεστ, ενώ τα αποτελέσματα έχουν βγει αρνητικά για περισσότερους από 11.500 μέχρι στιγμής.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook