Κορονοϊός: 8-9 ώρες περίμενε με φίλους στο “Ελ. Βενιζέλος” ο 20χρονος Κρητικός που βρέθηκε θετικός | Video

Οκτώ με εννέα ώρες περίμενε με φίλους στο “Ελευθέριος Βενιζέλος, μετά την επιστροφή από Λονδίνο, μέχρι να πετάξει στην Κρήτη ο 20χρονος Κρητικός, που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό (δείτε ΕΔΩ).

«Στο Λονδίνο ήμουν 1,5 – 2 μήνες. Είχα πάει για διακοπές. Με όσα αυτά που έγιναν αναγκάστηκα να επιστρέψω. Μας ακύρωσαν 3-4 πτήσεις αλλά τελικά κατάφερα να γυρίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά για τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες στο LIVE NEWS του ΜEGA CHANNEL

Ο 20χρονος έφτασε στην Αθήνα στις 22 Μαρτίου. «Όταν έφτασα είχα μια μικρή δύσπνοια. Και είχα και ελαφρύ βήχα τις προηγούμενες ημέρες, αλλά δεν υποψιάστηκα τίποτα», εξηγεί.

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», και μέχρι να πάρει την πτήση του για Κρήτη περίμενε 8 με 9 ώρες. Μάλιστα, μαζί του ήταν ακόμη δύο φίλοι του.

«Στην Κρήτη ήρθε ο πατέρας μου στο αεροδρόμιο με μάσκα, και μπήκα κατευθείαν καραντίνα μες στο δωμάτιό μου. Την επόμενη μέρα ξεκίνησε σφίξιμο στο στήθος. Το είπα πατέρα μου, πήγαμε στα επείγοντα στο ΠΑΓΝΗ και έκανα εξετάσεις. Μετά από 6 ώρες βγήκαν θετικές και μεταφέρθηκα στο Βενιζέλειο και μπήκα στην κλινική», περιέγραψε ο 20χρονος.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι πηγαίνοντας στο νοσοκομείο από το σπίτι μαζί με τους γονείς του, ο 20χρονος και η οικογένειά του πήραν πρόστιμο των 150 ευρώ καθώς ήταν τρία άτομα μέσα στο αμάξι.

Πηγή: megatv.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ