Κόντρα μέχρι και για τον… Ρέμο στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων – Πότε θα γίνει η συναυλία

κόντρα-μέχρι-και-για-τον-ρέμο-στο-δημο-990201

Αντικείμενο αντιπαράθεσης έγινε μέχρι και ο… Αντώνης Ρέμος, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων το βράδυ της Τετάρτης.

Το αίτημα για συναυλία του δημοφιλή τραγουδιστή στο Κλειστό Γυμναστήριο του Κλαδισού, στις 12 Μαρτίου 2020 εισηγήθηκε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης, ο οποίος ενημέρωσε για τα όσα συζητήθηκαν με την εκπρόσωπο του τραγουδιστή.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία θα είναι 17 ευρώ στην προπώληση και 20 ευρώ στην είσοδο, ενώ το προτεινόμενο αντίτιμο της ενοικίασης του χώρου ανέρχεται στα 4.500 ευρώ που θα καταβάλει η εταιρία στον Δήμο, για την ενοικίαση του χώρου.

Μάλιστα στη συμφωνία αναφέρεται ρητά ότι οποιαδήποτε φθορά προκληθεί στον χώρο κατά τη συναυλία, οφείλει να αποκατασταθεί με μέριμνα της εταιρίας παραγωγής της συναυλίας, όπως ανέφερε ο κ. Μιχαηλάκης.Από μεριάς της αντιπολίτευσης, η Νάνσυ Αγγελάκη έθεσε τις αντιρρήσεις της καθώς αντίκειται στις αθλητικές χρήσεις του χώρου, όπως δήλωσε ρητά, ενώ προειδοποίησε ότι έτσι ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για το μέλλον.

Σε απάντηση αυτού η δημοτική αρχή είπε ότι και στο παρελθόν είχε γίνε συναυλία στον χώρο με τον Σταμάτη Σπανουδάκη, με τον Μανώλη Κεμεσίδη (που ήταν τότε στη δημοτική αρχή) να απαντά ότι ο χώρος παραχωρήθηκε εκτάκτως λόγω καιρού, μετά από παράκληση.

Ο χώρος εφόσον πληρεί τις προϋποθέσεις καλό θα ήταν να δοθεί προς τέτοια χρήση, καθώς υπάρχει ίδια πιθανότητα φθοράς και καταστροφών με μία αθλητική διοργάνωση, τόνισε ο Τάσος Βάμβουκας.

Εντέλει, το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε την πρόταση για τη διοργάνωση της συναυλίας τη συγκεκριμένη ημερομηνία, με την αποχή μερικών δημοτικών συμβούλων (Αγγελάκη, Κεμεσίδης, Κουκουβιτάκης) και την επανεξέταση για υψηλότερο αντίτιμο προς όφελος του Δήμου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook