Κολωνός: Συνομιλίες – σοκ της μητέρας της 12χρονης με την κόρη της

κολωνός-συνομιλίες-σοκ-της-μητέρας-τ-1386617

Ολοένα και περισσότερα επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος της μητέρας της 12χρονης από τα Σεπόλια βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Για έκτη μέρα η 37χρονη βρίσκεται απομονωμένη στο κελί της στις φυλακές Κορυδαλλού. Το μεσημέρι είχε το τρίτο της επισκεπτήριο από μέλη της οικογένειας.

Μηνύματα σοκ

Τα μηνύματα που αντάλλαζε η 37χρονη με την 12χρονη προκαλούν σοκ. Η μητέρα φαίνεται πως όχι μόνο ζητούσε επίμονα από το μικρό κορίτσι χρήματα για να αγοράσει τσιγάρα και ναρκωτικές ουσίες, αλλά του μιλούσε και άσχημα.

Μητέρα: Τι θα κάνεις, απάντησε η άλλη γ@#$ τη φάρα μου;

12χρονη: Όχι, δεν μου απάντησε. Μην στέλνεις τέτοια.

Μητέρα: Πες δε θέλεις να της το πεις και μη λες μαλ@$#. Πες της να βάλει 40 – 50 ευρώ τα τελευταία.

12χρονη: Άντε, τα λέμε, μαμάκα. Της το είπα, λέει όχι.

Κακοποιητής σώματος & ψυχής

Αυτό το παιδί, που όπως φαίνεται δεν γνώρισε τη μητρική φροντίδα, μέσα σε λίγους μήνες ο Ηλίας Μίχος είχε καταφέρει να το ελέγχει απόλυτα. Δημόσια πλάσαρε το προφίλ του ευυπόληπτου πολίτη.

Την ίδια στιγμή, κατηγορείται ότι βίαζε το 12χρονο κοριτσάκι, μαθήτρια της έκτης Δημοτικού και είχε καταφέρει με εκβιασμούς και απειλές να εξασφαλίζει τη σιωπή της.

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ την ανάγκη να το συζητήσω με κάποιον αυτό που συνέβαινε. Φοβόμουν ότι άμα το μάθει θα αντιδράσει άγρια και ότι μπορεί να γίνω ρεζίλι παντού», είχε πει στις καταθέσεις της η 12χρονη.

Είχε γίνει τόσο χειριστικός και κακοποιητικός με το παιδί που η 12χρονη είχε μια εντελώς λανθασμένη αντίληψη για την φρικτή πραγματικότητα που ζούσε. Ο Μίχος επιχειρούσε με γλυκά λόγια να πείσει το παιδ πως αυτό που συνέβαινε δεν ήταν βιασμός.

Ηλίας Μίχος σε 12χρονη:

– Θέλω να κάνουμε έρωτα. Μου λείπεις.

– Τι κάνεις; Πού είσαι; Αγάπη μου…

– Έχεις νεύρα; Ποιος σε πείραξε πες μου…

Άλλες φορές άφηνε στην άκρη το προσωπείο του καλού και κανόνιζε τις συναντήσεις με τους παιδεραστές, παζάρευε τις τιμές για να βγάζει περισσότερα χρήματα και οδηγούσε ο ίδιος το παιδί στα ραντεβού της φρίκης.

Ηλίας Μίχος σε 12χρονη:

– Σε ραντεβού πήγες; Να μου δώσεις τα μισά.

Για ένα βαθύτατο ψυχικό τραύμα που έχει σημαδέψει το 12χρονο παιδί κάνουν λόγο οι ψυχολόγοι επισημαίνοντας ότι μικρή, μέσα σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει, καλείται να αναγνωρίσει τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στην κακοποίησή της.

megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook