Κολωνός: Σπάει τη σιωπή της η μητέρα της 12χρονης – Τι λέει μέσα από τη φυλακή | Video

κολωνός-σπάει-τη-σιωπή-της-η-μητέρα-της-1545584

Αναγνωρίζει την ευθύνη για το ότι έχασε τον έλεγχο της 12χρονης αλλά όχι όσα της καταλογίζονται η μητέρα της κοπέλας που βιαζόταν και εκδιδόταν στον Κολωνό από τον Ηλία Μίχο.

Σύμφωνα με το Mega η γυναίκα διαβάζει βίους Αγίων στο κελί της και στα πρώτα της λόγια σημειώνει: «Αναγνωρίζω την ευθύνη για το ότι έχασα τον έλεγχο ενός από τα οκτώ παιδιά μου. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι ένοχη για αυτά που με κατηγορούν».

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό η 37χρονη γυναίκα δεν έχει βγει καθόλου από το κελί της, το οποίο είναι υψίστης ασφαλείας.

Οι οικονομικές δυσκολίες δεν επιτρέπουν στη γυναίκα να αγοράσει τσιγάρα και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο τηλεοπτικό σταθμός η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν περνάει από το κελί της της δίνει.

Κολωνός: Την Τρίτη απολογούνται οι δύο συλληφθέντες

Την πόρτα της Ανακρίτριας αναμένεται να περάσουν την Τρίτη για να απολογηθούν οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν την Πέμπτη σε εκτέλεση ενταλμάτων σύλληψης που εξέδωσε η δικαστική λειτουργός για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Οι δύο πρώτοι συλληφθέντες χθες, μετά τα τέσσερα συνολικά εντάλματα που εκδόθηκαν για «πελάτες» του Ηλία Μίχου που συναντήθηκαν με το παιδί, οδηγήθηκαν ενώπιον της Ανακρίτριας από την οποία ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Πρόκειται για έναν 35χρονο και έναν 39χρονο, οι οποίοι έχουν αναγνωριστεί από το κορίτσι, που είναι αντιμέτωποι με το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Ο 35χρονος συνελήφθη στα δυτικά προάστια, ενώ ο 39χρονος, πατέρας ενός 9χρονου αγοριού, στο Μαρούσι.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook