Κολωνός: Μητέρα 12χρονης – «Η ψυχολόγος της ΕΛΑΣ να πιστοποιήσει ότι η κόρη μου λέει αλήθεια ότι είμαι αθώα»

κολωνός-μητέρα-12χρονης-η-ψυχολόγος-1546801

Αίτημα να κληθεί να καταθέσει η ψυχολόγος της ΕΛΑΣ που εξετάζει την κόρης της, ώστε να πιστοποιήσει ότι οι ισχυρισμοί του παιδιού ότι δεν έχει εμπλοκή η μητέρα του στην υπόθεση του Κολωνού, είναι αξιόπιστοι, υπέβαλε η μητέρα της 12χρονης.

Επί πέντε ώρες παρέμεινε στο γραφείο της Ανακρίτριας η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό η οποία έδωσε συμπληρωματική απολογία αρνούμενη και πάλι ότι έχει εμπλοκή σε μαστροπεία κατά του παιδιού της.

Η 37χρονη γυναίκα φέρεται να υπέβαλε αίτημα στη δικαστική λειτουργό προκειμένου να κληθεί να καταθέσει η ψυχολόγος της ΕΛΑΣ που εξετάζει την κόρης της, ώστε να βεβαιώσει ότι οι ισχυρισμοί του παιδιού ότι δεν έχει εμπλοκή η μητέρα του στην υπόθεση, είναι αξιόπιστοι. Για τον ίδιο λόγο η υπεράσπιση της κατηγορουμένης ζήτησε να κληθεί σε κατάθεση από την Ανακρίτρια και η παιδοψυχολόγος που παρακολουθεί το κοριτσάκι τώρα.

Η κατηγορουμένη μετήχθη στο ανακριτικό γραφείο στις 9 το πρωί ενώ η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 2 το μεσημέρι οπότε και η γυναίκα μεταφέρθηκε πίσω στις φυλακές.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη σημερινή διαδικασία, η 37χρονη δέχθηκε από την Ανακρίτρια σειρά ερωτήσεων μετά από τα νέα στοιχεία που έχει στην διάθεση της η δικαστική λειτουργός τόσο από τις απολογίες των νέων κατηγορουμένων που αναγνώρισε το κοριτσάκι, όσο και από εργαστηριακά ευρήματα.

Ο εκ των συνηγόρων της κατηγορουμένης Απόστολος Λύτρας μετά το πέρας της συμπληρωματικής απολογίας δήλωσε: «Η μητέρα ζήτησε εξηγήσεις για λογαριασμό του παιδιού της. Πώς είναι δυνατόν άνθρωποι που έχει κατονομάσει η κόρη της ότι την έχουν κακοποιήσει να είναι εκτός φυλακής και η ίδια όταν η 12χρονη κόρη της δεν έχει αναφέρει το παραμικρό για εκείνη, να βρίσκεται εντός φυλακής;».

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook