Κολωνός: Άλλους τρεις βιαστές της 12χρονης αναζητά η αστυνομία – Πού στρέφονται οι έρευνες

κολωνός-άλλους-τρεις-βιαστές-της-12χρον-1559619

Στα χέρια των αρχών βρίσκονται και οι τέσσερις κατηγορούμενοι ως βιαστές, τα πρόσωπα των οποίων αναγνώρισε η 12χρονη από τον Κολωνό.

Το απόγευμα της Παρασκευής (4/11) οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων πέρασαν χειροπέδες στον τελευταίο άνδρα που αναζητούσαν, έναν 43χρονος ηλεκτρολόγο πλοίων, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Κόρινθο.

Ο άνδρας που εργαζόταν ως αρχί-ηλεκτρολόγος σε μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία, είχε προσέλθει αυτοβούλως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής το μεσημέρι της 20ης Οκτωβρίου υποστηρίζοντας ότι τον Ιούνιο του 2022 απέκτησε επαφή, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που προσομοιάζει στην 12χρονη.

Τότε ενώπιον των αστυνομικών της Ασφάλειας είχε αρνηθεί ότι συναντήθηκε μαζί της. Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα για κάποιο λόγο δεν εργαζόταν στην εταιρεία και φαίνεται να είχε αναζητήσει καταφύγιο στη Κόρινθο από όπου κατάγεται.

Σε ποιους πέρασαν χειροπέδες

Το πρωί της Παρασκευής, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν 55χρονο υπεύθυνο προσωπικού σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας τροφίμων, πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος είχε προσέλθει αυτοβούλως στις 16 Οκτωβρίου στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Ο άνδρας που ήταν παράλληλα προπονητής mini ποδοσφαίρου 5Χ5 σε ενήλικες, είχε υποστηρίξει στους αστυνομικούς ότι συνομιλούσε μέσω blindchat με κορίτσι που πιθανότατα ήταν η 12χρονη, όπως είχε πει όμως δεν την συνάντησε ποτέ.

Ο 55χρονος είχε επαφή δύο φορές με το 12χρονο κορίτσι. Την Δευτέρα θα περάσει το κατώφλι των δικαστηρίων για να απολογηθεί στην Ανακρίτρια. Στο σπίτι του βρέθηκαν δύο λαπτοπ, δύο τάμπλετ, τρία usb, μία κάρτα μνήμης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον της 33ης τακτικής Ανακρίτριας οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν την Πέμπτη από τους αστυνομικούς, καθώς ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία.

Ο 35χρονος ανεπάγγελτος εισοδηματίας, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε τουλάχιστον τρεις φορές τη 12χρονη, ήταν ο μόνος που δεν είχε προσέλθει αυτοβούλως στις αστυνομικές Αρχές.

Ο 39χρονος συνοδός ασφαλείας, χωρισμένος, πατέρας ενός 9χρονου αγοριού, είχε βρεθεί μια φορά με το κορίτσι. Σε έρευνες που έγιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι του 35χρονου, 3 laptop, tablet και 2 κινητά τηλέφωνα, ενώ στην κατοικία του 39χρονου, ένα πιστόλι και 42 φυσίγγια, tablet, κινητό τηλέφωνο και κάρτα μνήμης.

Πού στρέφονται οι έρευνες

Οι αστυνομικοί μετά την σύλληψη 8 βιαστών της 12χρονης, επικεντρώνουν τις έρευνες στην ταυτοποίηση και τον εντοπισμό τριών ακόμη ανδρών που φέρεται να συναντήθηκαν με την ανήλικη σύμφωνα με τα αριθμητικά δεδομένα που είχε δώσει στην πρώτη κατάθεσή της.

Σε εξέλιξη βρίσκεται παράλληλα έρευνα για τον εντοπισμό ενός διαμερίσματος που είχε ενοικιαστεί μέσω εταιρείας χρονομίσθωσης, αλλά και για έναν ακόμη οίκο ανοχής που φέρεται να χρησιμοποιήθηκαν από τον Ηλία Μίχο και τον «Μιχάλη» για την εξώθηση της 12χρονης στην πορνεία.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook