Κόλλησε κορονοϊό όλη η… πολυκατοικία – Πάνω από 30 κρούσματα

κόλλησε-κορονοϊό-όλη-η-πολυκατοικία-735743

Υγειονομική βόμβα αποτέλεσε μια πολυκατοικία στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, με συνολικά 10 ένοικους να βρίσκονται θετικοί στον κορονοϊό και κατά συνέπεια τέθηκαν σε καραντίνα. Το ίδιο ισχύει και για άλλους 20 συγγενείς τους, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η ιχνηλάτηση των επαφών τους, όπως αναφέρει το eviazoom.gr.

Όλα ξεκίνησαν από έναν ένοικο που παρουσίασε συμπτώματα και υποβλήθηκε μόνος του σε τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Συνεπώς, οι ένοικοι κόλλησαν ο ένας τον άλλον.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, για το περιστατικό τηρήθηκε «σιγή ιχθύος» από τον ΕΟΔΥ, με ανακοίνωση λίγων σταδιακά κρουσμάτων, όπως παρατηρήθηκε και τα προηγούμενα 24ωρα.

Για το λόγο αυτό, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας απέστειλε εκτάκτως κλιμάκιο την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στη Νέα Αρτάκη για διεξαγωγή rapid test έξω από το Δημαρχείο της περιοχής.

One thought on “Κόλλησε κορονοϊό όλη η… πολυκατοικία – Πάνω από 30 κρούσματα

  1. Ο/Η Ξεφορτώνεται η Ελλάδα τούς συνταξιούχους και κονομάνε μίζες τα λαμόγια οι πολιτικοί ! Αυτή είναι η περίληψη της απάτης του κορωνοιού ! λέει:

    Καλά να πάθετε αφού ο οι σας βγάλατε τα μάτια σας ! Οταν τα προηγούμενα χρόνια κόλλαγες γρίπη εκανες τεστ γρίπης ? Όχι. Τώρα λοιπόν με τη νέα γρίπη ήθελες τεστ, ειδοποίησες τα λαμόγια θα κάνουν τεστ ( μαϊμού εναι όλα τα τεστ ) θα σας κάνουν λοκνταουν, θα στείλουνε σο νοσοκομείο όσους συνταξιούχους έχει η πολυκατοικία και οι οικογένειες συγγενείς τους, θα τους στείλουν νοσοκομείο παρόλο που είναι υγιέστατοι, θα κολλήσουν λοίμωξη στα νοσοκομεία, θα τους σωληνώσουν και σε 1- 2 μέρες θα σας πουν δεν τα κατάφεραν δυστυχώς, πέθαναν από κορωνοιό !!
    Μέχρι τώρα έχουν ξεφορτωθεί 5,500 χιλιάδες συνταξιούχους που σημαίνει οικονομία εκατομυρίων ευρώ συν τα νοσοκομειακά έξοδα που γλυτώνει το κράτος από τις αμέτρητες νοσηλείες και θεραπείες που χρειάζονταν οι συνταξιούχοι αυτοί λόγω των διαφόρων παθήσεων που είχαν. Όχι τεστ, όχι νοσοκομεία, όχι εμβόλιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook