Κωδικός Μητσοτάκη: «Εξαφανίστε» τον Ανδρουλάκη!

κωδικός-μητσοτάκη-εξαφανίστε-τον-α-1337569

Το Μαξίμου θεωρεί πως η υπόθεση Καϊλή αποτελεί «χρυσή ευκαιρία» για να διεμβολίσει το ΠΑΣΟΚ και να επαναπατρίσει ψηφοφόρους του 2019!

Ολομέτωπη επίθεση στον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ ξεκινά το Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή το «Qatargate» και την Εύα Καϊλή.

Ο «κωδικός Μητσοτάκη» «λεηλατείστε το ΠΑΣΟΚ, απαξιώστε τον Νίκο Ανδρουλάκη, ταυτίστε την ηγεσία του με τον Άκη, το Γιάννο και τον Μαντέλη», βρίσκεται ήδη σε πλήρη ανάπτυξη από φιλικά μέσα ενημέρωσης, τρολ του διαδικτύου και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας- που κατά τα λοιπά δεν βρίσκουν να πουν λέξη για τις υποκλοπές υπουργών από την ΕΥΠ!!!

Ο στόχος του «κωδικού Μητσοτάκη» είναι η εκλογική λεηλασία του ΠΑΣΟΚ, καθώς το Μαξίμου εκτιμά πως «σημιτικοί» και «ακροκεντρώοι» ψηφοφόροι της ΝΔ το 2019, που μετά την εκλογή Ανδρουλάκη ένα χρόνο πριν άρχισαν να φλερτάρουν με το ΠΑΣΟΚ, μπορεί πλέον να επιστρέψουν στο κυβερνών κόμμα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες ξεκίνησαν ήδη και μετρήσεις για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στο ΠΑΣΟΚ η υπόθεση, όπως και θα επηρεάσει το πολιτικό σκηνικό!

Στην κατεύθυνση αυτή, βεβαίως, το Μαξίμου εκμεταλλεύεται τα λάθη του Νίκου Ανδρουλάκη, αρχικά που δεν διέγραψε την Εύα Καϊλή καιρό τώρα, αλλά και ότι συνδύασε τη διαγραφή με το επιχείρημα πως η ευρωβουλευτής του που τον στήριξε στη μάχη της ηγεσίας το 2017 κόντρα στη Φώφη Γεννηματά, αποτελεί τον «Δούρειο Ίππο» της ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ. Επιχείρημα που δεν δίνει απάντηση στο ερώτημα γιατί δεν την είχε διαγράψει πριν συλληφθεί με τη γίδα στην πλάτη.

Έχει και έναν δεύτερο στόχο, όμως, ο «κωδικός Μητσοτάκη» «λεηλατείστε το ΠΑΣΟΚ, απαξιώστε τον Ανδρουλάκη»: Να φύγει εντελώς η συζήτηση από το μείζον θέμα των υποκλοπών και από το γεγονός ότι η ΕΥΠ παρακολουθεί ακόμα και υπουργούς! Ένα μείζον θέμα δημοκρατίας, το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης, το οποίο περιέργως πώς, δεν ενοχλεί τους «σημιτικούς» και τους «ακροκενρώους» που θέλουν να επιστρέψουν στον Μητσοτάκη λόγω… Καϊλή!!!

ΥΓ: Να σημειώσουμε, επίσης, πως στο Μαξίμου ενοχλήθηκαν πολύ από τη δήλωση Ανδρουλάκη πως η Νέα Δημοκρατία πρέπει να περάσει στην αντιπολίτευση. Επί αυτού, όμως, θα επανέλθουμε!

Γράφει ο Βασίλης Σκουρής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook