Κλεμμένο αλλά…. για καλό σκοπό! Δείτε το Χριστουγεννιάτικο Carpool Karaoke με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες!

κλεμμένο-αλλά-για-καλό-σκοπό-δείτε-τ-963420

Μπορεί το Carpool Karaoke με τον James Corden να έχει σαρώσει σε τηλεθέαση και σε views στο youtube (πάνω από 42.000.000 σε τρία χρόνια), ωστόσο η ιδέα υιοθετήθηκε και στην Ελλάδα. Κι όταν μάλιστα γίνεται για καλό σκοπό, δεν μπορούμε παρά να το χειροκροτήσουμε και να το υποστηρίξουμε!

Συγκεκριμένα, πασίγνωστοι Έλληνες ηθοποιοί και τραγουδιστές με οδηγό την Μαρία Μπεκατώρου τραγούδησαν τα Τρίγωνα Κάλαντα με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για τα έξοδα λειτουργίας της Μονάδας Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών – «Σόφη Βαρβιτσιώτη», που ίδρυσε το ΕΛΙΖΑ, στη Β’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική, στο

Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Λίγα λόγια για το ΕΛΙΖΑ

Η Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – ΕΛΙΖΑ ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2008, με μοναδικό σκοπό την προστασία παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή παραμέληση.

Ως εξειδικευμένη μη κερδοσκοπική οργάνωση είναι η μόνη στην Ελλάδα που επικεντρώνεται στην προσχολική ηλικία. Όλες οι ενέργειες του ΕΛΙΖΑ στοχεύουν στην πρόληψη, αντιμετώπιση, θεραπεία και αποκατάσταση της κακοποίησης, σε εθνικό επίπεδο. Σήμερα. Όχι Αύριο.

Δείτε εδώ το ελληνικό Carpool Karaoke στο οποίο συμμετέχουν καλλιτέχνες όπως Διονύσης Σαββόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Ελένη Φουρέιρα, Σμαράγδα Καρύδη, Νίκος Μουτσινάς, Τάκης Ζαχαράτος, Κωνσταντίνος Ρήγος, Βίκυ Βολιώτη, Μαρία Σάκκαρη, Ορφέας

Αυγουστίδης, Κώστας Βογιατζής και Παυλίνα Βουλγαράκη

Δείτε εδώ και το… αυθεντικό με καλλιτέχνες όπως Mariah Carey Adele, Elton John Lady Gaga 

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook